BN Walls

Pattern behangcollectie

Het Nederlandse behangmerk BN Walls lanceert de Pattern collectie. Deze nieuwe serie wandbekleding bestaat uit negen verschillende dessins, uitgevoerd in diverse kleuren of kleurcombinaties. Kenmerkend voor de collectie zijn de geometrische vormen en organische contouren. De designers van BN Walls hebben ze zo ontworpen dat het ene patroon een echte blikvanger is, en het andere subtiel opgaat in je interieur.

Patronen geven een interieur persoonlijkheid. Ze zijn te vinden op gordijnen, meubelstoffen, vloerkleden, enzovoort. Het gebruik van patronen bij het decoreren van je huis is een uitstekende manier om een geheel eigen stijl neer te zetten. BN Walls biedt met de veelzijdige Pattern collectie de mogelijkheid om je interieur meer karakter en levendigheid te geven.

Veelzijdige Collectie
De Pattern collectie bevat een scala aan patronen met verrassende vormen, aaibare structuren en verfijnde details. De patronen zijn evenwichtig en gelaagd, maar kunnen ook robuust en krachtig zijn. Streepdessins, geometrische vormen en organische contouren voeren de boventoon. Elk Pattern-behang heeft een voelbare structuur die met een speciale prentwals in het behang is gedrukt. Of je nu een moderne, landelijke of romantische inrichting hebt; de ruime keuze aan designs maakt dat er altijd wel een behang te vinden is dat bij jouw interieurstijl past.

Spannend en Sereen
Pattern is bij uitstek te combineren met de Monochrome collectie en Linen Stories van BN Walls. Waar Pattern een wand spannend maakt met repeterende vormen, zorgen de voornamelijk effen Monochrome collectie en Linen Stories voor sereniteit. Samen met de warme aardse tinten en ingetogen grijstonen vormen ze een harmonieus geheel

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist