Stoov

nieuwe collectie warmtekussens

Het is langer licht, de temperaturen stijgen en de eerste bloemetjes beginnen uit te komen. De lente is begonnen, en dat betekent dat we eindelijk weer naar buiten kunnen. Perfect op tijd voor het buitenseizoen lanceert Stoov, de Nederlandse bedenker en maker van warmteproducten, haar ‘stonewashed’ canvascollectie. Een outdoorcollectie gemaakt van stevig canvasmateriaal voor avonturen buiten. Tijd om eropuit te trekken. Picknicken, varen of kamperen, waar neem jij dit voorjaar jouw Stoov mee naartoe?

Stijlvol, duurzaam en gemaakt van 100% biologisch katoen
Zonder jas naar buiten is het ultieme lentegevoel. Toch zijn er momenten, vaak rond zonsondergang, dat het snel fris wordt. Ook voelt je tuinbankje tijdens een koffiepauze in de zon of het gras tijdens een picknick wellicht nog koud aan. De ‘stonewashed’ canvascollectie van Stoov is ontworpen om jou juist op dat soort momenten van wat extra warmte te voorzien. Zo geniet je met jouw Ploov, One of Big Hug net wat langer van je avond in de tuin of picknick in het park. En voor de trouwe viervoeter is er binnen deze collectie een Woov warmtekussen.

Canvas voelt stevig aan en is een slijtvaste stof, en vuil zoals gras, bladeren en zand kunnen er makkelijk vanaf worden geveegd. Ook mogen de hoezen mee met de was. Hierdoor is deze Stoov-canvascollectie ideaal om mee de wijde wereld in te trekken. Ondanks het robuuste karakter voelt de stof fijn en zacht aan, en geeft het je exterieur én interieur ook een stijlvol accent dankzij de moderne ‘geleefde’ look.

Een stukje natuur in je interieur
Geïnspireerd door de rust en schoonheid van de natuur presenteert Stoov de ‘stonewashed’ canvascollectie in vier kleuren: ‘Fern Green’, ‘Sunflower Yellow’, ‘Sandstone Beige’ en ‘Midnight Blue’. Deze kleuren stralen een rustgevende, natuurlijke esthetiek uit en kunnen prachtig gecombineerd worden met gedurfde patronen of andere kleuren. De Stoov-klassiekers, zoals de Ploov en One, zijn verkrijgbaar in alle vier de kleuren, de Big Hug-serie in Fern Green en Sandstone Beige en het verwarmde huisdierenkussen Woov in Midnight Blue.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist