JBL Wind 3

Klaar om te rijden

De JBL Wind 3 draagbare Bluetooth-luidspreker is gemaakt om te fietsen. Hij klikt vast in een meegeleverde stuurbevestiging die je aan je fiets bevestigt. En als je te voet bent, haal je de speaker uit de houder en bevestig je hem met de ingebouwde riemclip aan je riem, kleding of rugzak. De Wind 3 is volledig waterdicht, dus maak je geen zorgen als je in een wolkbreuk terechtkomt. Via Bluetooth stream je draadloos muziek vanaf je smartphone.

De Wind 3 is volledig waterdicht, dus maak je geen zorgen als je in een wolkbreuk terechtkomt. Via Bluetooth stream je draadloos muziek vanaf je smartphone.

Makkelijk te gebruiken
Met voelbare verhoogde knoppen aan de voor- en zijkanten van de luidspreker kun je aanpassingen maken zonder je ogen van de weg te halen. De ingebouwde oplaadbare batterij van de Wind 3 geeft je tot 5 uur gebruik.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist