Tulp gashaarden

Strips

Piet Boon en TULP delen de liefde voor het gebruik van mooie materialen, aandacht voor details en een focus op functionaliteit. Samen ontwerpen, ontwikkelen, produceren en distribueren zij een exclusieve lijn gashaarden.

STRIPS is de nieuwste serie haarden, architectonische lijnen, tijdloos design en kwaliteit. Duidelijk herkenbaar Piet Boon. Resultaat een stijlvolle haardencollectie met een sobere en stoere look.

Opvallend en tegelijk uniek is het gebruik van de STRIPS als onderdeel van de haard. Afhankelijk van de architectuur in de ruimte wordt gekozen om de STRIPS aan de achterzijde en/of zijkanten te plaatsen of juist een dominantere plaats te geven aan de voorzijde. Je hoeft het vuur immers niet perse te zien om het te beleven.

De haard kan worden uitgevoerd in zwart of wit. Er zijn vijf verschillende modellen en afmetingen. Alle haarden worden geleverd met de unieke dubbele brander van TULP.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Tulp Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist