Tulp gashaarden

B-fire 100 hoog

De Nederlandse ‘Haardenregisseur’ TULP presenteert de innovatieve gashaard B-fire 100 hoog die door zijn doordachte vormgeving een naadloos geheel vormt met zijn omgeving. Door de unieke techniek speelt het vuur en vlammenspel een hoofdrol.

Doordat deze royale gashaard is voorzien van een dubbele brander is het vlammenspel zeer realistisch en is bijna niet te onderscheiden van een ‘echt’ houtvuur. Dit effect wordt versterkt door de levensechte houtstammen en de manier waarop deze gestapeld zijn.

De twee branders zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de voorste brander creëert men een rustig en sfeervol haardvuur. Doordat slechts de helft van het vermogen gebruikt wordt geeft de haard een beperkte warmte af en is uitermate geschikt om als sfeerhaard te gebruiken. Door ook de achterste brander aan te zetten vormen er hoge vlammen aan de achterzijde waardoor het vuur nog realistischer is aan een houtvuur en een echte warmtebron vormt.

De B-fire 100 hoog laat zich perfect integreren in de architectuur van de ruimte. Door zijn grote aantrekkingskracht vormt deze haard bijna vanzelfsprekend het middelpunt van de ruimte. Hij laat zich aan iedere interieurstijl aanpassen, van modern industrieel, tot romantisch modern.

Iedereen kan genieten van een sfeervol en realistisch ‘houtvuur’ met het gemak van gashaarden.

De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

Afmetingen van de haard:
65 cm hoog, 100 cm breed, 36 cm diep

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Tulp Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist