Tulp gashaarden

B-fire 60

In de haardencollectie 2012 introduceert de Nederlandse haardenfabrikant TULP een aantal innovatieve haarden. B-fire 60 is een van de nieuwe modellen.

Dit hoge model gashaard is voorzien van de zogenaamde “wood burner”, dit is een unieke dubbele brander waardoor het vlammenspel lijkt op dat van een ‘echt’ houtvuur. Dit effect wordt versterkt door de levensechte houtstammen en de manier waarop deze gestapeld zijn.

De twee branders zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de voorste brander creëert men een rustig en sfeervol haardvuur. Doordat slechts de helft van het vermogen gebruikt wordt geeft de haard een beperkte warmte af. Door ook de achterste brander aan te zetten vormen er hoge vlammen aan de achterzijde waardoor het vuur brandt als bij een echt houtvuur.

Volop mogelijkheden voor de interieurarchitect. De B-fire 60 kan worden ingebouwd in een klassiek moderne schouw maar is ook geschikt om strak in de muur bijvoorbeeld in een keuken op ooghoogte in te bouwen. Dit past perfect in de hedendaagse keukenarchitectuur en biedt veel gezelligheid in de keuken.

De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

Afmetingen van de haard: 80 cm hoog, 60 cm breed, 36 cm diep

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist