Tulp gashaarden

B-fire 35 en B-fire 150

Als ‘haardenregisseur' is TULP continu bezig om inspirerende mensen en innovatieve technieken bij elkaar te brengen. Zo werkt TULP vanaf het begin samen met jong design-talent en gevestigde namen zoals onder andere Piet Boon. Z'n ontwerpen zijn echt, tijdloos en comfortabel met een nadruk op duurzaamheid en functionaliteit.

Geheel nieuw in de collectie zijn de gashaarden B-fire 35 en B-fire 150. Twee producten waarbij het vuur op de meest innovatie en geavanceerde wijze wordt geredigeerd. Met een nieuw gepatenteerd 2 brander systeem kan men altijd genieten van de sfeer van brandend vuur zonder dat het té warm wordt. Afhankelijk van de kamertemperatuur en grootte kan men er voor kiezen om 1 of 2 branders te laten branden.

Speciaal voor deze gashaarden ontwierp Piet Boon een Under-Cover kader. Door deze overschilderbare mal uit hittebestendig composiet, die je overigens niet ziet, kan de haard naadloos in de wand worden verwerkt zonder scheuren rondom in het stucwerk van de haard.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Tulp Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist