TULP gashaard B-fire 100

vuurbeleving centraal

TULP creeert haarden met een dubbele brander en haarden met een enkele brander. Bij iedere haard staat de vuurbeleving centraal. En zeker als het over " vlambeeld" gaat, heeft elke haard z'n eigen bijozndere verhaal...

Om te beginnen de haarden met dubbele brander. Die zijn ideaal voor een optimale vuurbeleving doordat het vuur over de volle diepte van de haard verspreid wordt. Daarnaast de mogelijkheid om een brander uit te schakelen waarbij de warmteopbrengst gehalveerd wordt en het rendement 80% blijft. Ook heerlijke avonden in het voor- en het najaar. 

Dan de haarden met enkele brander. Door de zeer geringe inbouwdiepte van 24cm is deze haard gemakkellijk te plaatsen in ruimtes waar voorheen een gashaard niet mogelijk was. Denk hierbij aan kleinere woonkamers, de keuken, de slaapkamer of de werkkkamer. Ondanks de geringe inbouwdiepte heeft deze haard een groots effect.

Nog even alles op een rijtje:

Enkele brander (S-fires genaamd)

- Geringe inbouwdiepte (24cm)

- " Levend" vuur

- Prijs/kwaliteit

Dubbele brander (B-fires genaamd)

- Optimale vuurbeleving over de volle diepte

- Warmte ideaal regelbaar

- Langer "stookseizoen"

 

Tot slot TULP gashaarden zijn leverbaar in vele maten en kenmerken. Zo kun je kiezen voor houtstammen of voor mooie " kiezels". En voor een stalen achterwand, een grijs gestreepte of een zwart glazen achterwand voor nog meer vuurbeleving. Mogelijkheden voor iedereen. Laat u inspireren!

Hier afgebeeld: TULP gashaard B-fire 100.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Tulp Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist