Smeg gashaarden

Geen rookkanaal


Smeg, leverancier van design apparatuur, introduceert met trots een nieuwe productlijn van afvoerloze gashaarden. De nieuwe collectie is een stijlvolle aanvulling op het bestaande assortiment dat voorheen uitsluitend uit keukenapparatuur bestond. Zonder schoorsteen of rookkanaal; de Smeg gashaarden kunnen eenvoudig aan vrijwel alle binnenwanden worden bevestigd en zijn dankzij de nieuwe katalytische technologie, die verbrandingsgassen voor 100% omzet in warmte, bijzonder energiezuinig. Het design van de Smeg-haarden sluit naadloos aan op de drie bestaande productlijnen: de populaire Jaren ’50 FAB design reeks, de stijlvolle Classici lijn en de strak uitgevoerde Linea Luce serie. De gashaarden zijn vanaf heden verkrijgbaar.

 

Warmte en stijl

De Smeg-haarden brengen met hun flexibele design bijna overal in huis warmte en stijl. De Jaren ’50 design L30FAB, is met zijn subtiele ronde vormen en SMEG belettering stoer, maar ook zeker elegant te noemen. Dit model is verkrijgbaar in een zwarte, rode, zilveren of crèmekleurige uitvoering en kan bevestigd worden in iedere leefruimte groter dan 30m³. De installatiemogelijkheden zijn afhankelijk van meerdere dingen; zoals de ventilatiemogelijkheden, grootte van de ruimte, aanwezigheid van een aardgasvoorziening en standaard gasleiding die naar het aansluitpunt van de haard kan worden geleid.

 

 

Groots in design, maar klein in verbruik zijn de gashaarden uit de Linea Luce lijn (P23LIN portret/ L23LIN landschap). De Classici gashaarden (P23CL portret/ L23CL landschap) laten met de combinatie van roestvrij staal en getint veiligheidsglas zien dat moderne techniek en stijlvol design goed samengaat. Zowel de gashaarden uit de Linea Luce als de Classici lijn zijn geschikt voor ruimtes van 23m³ en groter.

 

Veilig en milieuvriendelijk

Afvoerloze gashaarden maken gebruik van de nieuwste technologieën waardoor ze garant staan voor optimale veiligheid, luchtkwaliteit en bovendien zuinig zijn in verbruik. De ‘Oxygen Depletion Sensor’ (ODS), waarmee alle Smeg gashaarden zijn uitgevoerd, sluit automatisch de gastoevoer naar de haard af wanneer het zuurstofniveau in de ruimte daalt, terwijl de katalysator de verbrandingsgassen reinigt. Bovendien zet de katalysator verbrandingsgassen voor 100% om in warmte. Goed voor het milieu en een lagere energierekening.

 

Smeg-haarden voldoen aan de criteria van de meest veeleisende huiseigenaar op het gebied van prestatie, design en veiligheid. Met slechts één vonk van de Piëzo-elektrische ontsteking komt zijn mooie uiterlijk tot leven en ontsteekt er een mooie rij vlammen achter het getinte veiligheidsglas. Een genot om naar te kijken en een aanwinst voor ieder interieur!


Kijk voor meer informatie op: www.smeg.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist