Kal-fire haarden

Fairo Hybride

Het gemak van gas, gaat voor steeds meer mensen boven de sfeer van een echte houthaard. Maar waarom kiezen? De nieuwe Kal-fire haard Fairo Hybride ziet eruit als een echte houthaard, maar werkt wel degelijk op gas. Mede dankzij innovatieve LED-verlichting is het vuurbeeld realistisch tot in de kleinste details. Het combineren van gas met LED is een primeur voor Kal-fire. En zo creëert deze Nederlandse haardspecialist vandaag de dag de sfeer van weleer met de techniek van morgen.

Straks in de winter brandt de haard bijna elke dag; deels voor de gezelligheid, deels voor de daadwerkelijke warmte. Maar ook in het voor- en najaar zijn er van die avonden waarop het binnen nét even te kil is. Dan is de weldadige warmte van een haard heel welkom.

Perfect vuurbeeld
Met de Fairo Hybride introduceert Kal-fire een technologisch hoogstandje: gashaarden met een zó realistisch vuurbeeld dat het een origineel houtvuur haast overtreft. De vakmensen van Kal-fire analyseerden het brandend houtvuur tot in de kleinste details: van het brandhout tot het vlammenspel, van de sfeervolle gloed tot de gloeiende as. De clou van de Fairo Hybride zit 'm in de houtstammetjes waarin gaskanalen zijn aangebracht. Zelfs de warme gloed op de stookbodem ontbreekt niet; het resultaat van subtiel geïntegreerde LED-verlichting. Opmerkelijk, hoe een gashaard het sfeerbeeld van een houtvuur kan perfectioneren.

Energiezuinig
De Fairo Hybride heeft een royale vuuropening: 65,6 cm hoog en 75,7 cm breed. En daarbij een rendement van 73,3%. Dankzij de nieuwe verbrandingstechniek wordt zelfs met weinig gas al een prachtig vuurbeeld gecreëerd. Waar een traditionele gashaard al gauw 12 kW nodig heeft voor een bepaald vuurbeeld, heeft de Fairo Hybride slechts 4 tot 6,1 kW nodig. Kortom: meer sfeer met minder energie!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist