Helex gashaarden

I-Frame 5045

De gashaarden uit de I-Frame serie van Helex hebben zich inmiddels wel bewezen. Nogal wat liefhebbers van de combinatie warmte en design vielen voor de charmes van deze haarden. Daarom besloot Helex nog een stap verder te gaan. En Helex heeft nu daar het juiste toestel voor.De I-Frame 5045 “Op de hoek”.
Een unieke haard welke op de hoek van twee wanden geplaatst kan worden. Ideale haard voor bv L-vormige woonkamers. U heeft dan van alle kanten zicht op een fraaie vuur dat als het ware om de wand heen zichtbaar is.

4-zijdig volledig glas en een prachtig vuurbeeld.
Deze unieke haard kan op diverse wijze worden ingebouwd; als strakke kolom op de hoek, of met een fraai plateau langs 1 of beide muren.

100% frameless
Typerend voor de modellen uit de I-Frame serie, is dat zij één geheel vormen met de wand. Elk type is zo ontworpen dat eenmaal geïnstalleerd, het frame en de staaldelen niet meer zichtbaar zijn. Het resultaat is de suggestie van een open haard, maar dan zonder de bekende nadelen als roetaanslag en rondzwervende asdeeltjes. Ook het vlambeeld is niet meer van een echt houtvuur te onderscheiden. Boven op het vuurbed liggen naar keuze, stoere keien of sierlijke carrara steentjes. Ook een realistische keramische houtset behoort tot de opties. Dit in combinatie met het fraaie vlambeeld geeft een fantastisch vlammenspel!

Bedieningsgemak
Het bedieningsgemak is van hoog niveau. In de standaard meegeleverde inbouwcassette is een moderne afstandsbediening met thermosstatische regeling toegepast. De I-Frame biedt verder het installatiegemak dat bekend is van dit type gesloten haarden. Dus, geen additionele beluchting vanuit de woonruimte noodzakelijk en afvoer van rookgassen en toevoer van verbrandingslucht via de gevel mogelijk.

Kijk voor meer informatie op https://www.helex.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist