Helex gashaarden

I-Frame 38 63

De gesloten gashaarden uit de I-Frame serie van Helex hebben zich inmiddels wel bewezen. Nogal wat liefhebbers van een zeer fraai vlambeeld in combinatie met aangename warmte vielen voor de charmes van deze haarden. Daarom breidt Helex zijn assortiment verder uit en introduceert weer een aantal mooie nieuwe uitvoeringen.

I-Frame 38 63. Zowel front, hoek als panorama
Een compacte haard met de ruit techniek die zich in de overige I-Frames ruimschoots bewezen heeft. Volledig glas en een prachtig vuurbeeld. Deze lijn is beschikbaar in front, hoek en een panorama versie. Uniek in deze haarden is dat u meteen met een 90 graden bocht naar buiten kunt. In feite is deze haard dan ook op te hangen als een soort vrij hangend toestel. Hierdoor is hij minder dominant en daardoor ideaal in kleinere ruimtes.

Uniek in deze haarden is dat u meteen met een 90 graden bocht naar buiten kunt. U heeft dus geen schoorsteenkanaal nodig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist