Flam gashaarden

najaar krijgt designjasje

Haardenproducent FLAM uit Sint-Truiden zet in op een warm najaar. ‘Vaste brandstoffen’ en zelfs kolen maken daarbij een comeback. Ook het programma gashaarden werd uitgebreid als antwoord op de vraag naar stijlvolle en zuinige gaswarmte. Onmiskenbare blikvanger is het nieuwe branderbed ‘Sliced’ dat zich bij uitstek leent voor minimalistische interieurs.Ondanks de hoge prijzen is gas als brandstof nog lang niet afgeschreven. De nieuwe technologieën en ongekend hoge rendementen verzachten de stookkosten. Een gashaard geeft bovendien sfeer en met een uitgekiend design kan hij in elk soort interieur worden ingepast. De intensieve samenwerking met de bekende designpartner hegge ID heeft FLAM dan ook succes gebracht.

Eerder dit jaar gooide FLAM al hoge ogen met de paradepaardjes TERRA en KWADRA. Deze gasinbouwhaarden behalen een rendement tot 87%, mede door het revolutionaire ”flushline design”. Het succes van deze haarden krijgt nu een vervolg met nieuwe arrangementen.

TERRA: Gasvlammen uit een ‘Sliced’ landschap
De TERRA inbouwhaard is nu in een breedte van 120 cm beschikbaar (naast de bestaande 70, 100 en 150 cm). Daarbij kan worden gekozen uit een hoekmodel of panoramamodel. Naast de unieke en originele keramische bodembedekking ‘Dry River Bed’ is er nu ook de wit keramische bodembedekking ’Sliced’. Deze wordt gevormd door rechte lijnen die een helder maanlandschap doorsnijden. Ideaal voor een vleugje kubisme in minimalistische, moderne interieurs.

KWADRA: klassiek, modern of tijdloos
De KWADRA wordt breder en is nu ook verkrijgbaar in 100 cm breedte. Strak in het muurvlak (met enkel het glas zichtbaar) of met de traditionele ‘mantel’omkadering - de gasinbouwhaard KWADRA kan zowel naar een strak-modern als klassiek interieur worden gemodelleerd. Met de nieuwe revolutionaire gasbrander is het vlammenspel op de houtstammenset bijna niet te onderscheiden van dat van een echt hout- of kolenvuur.

Over FLAM
FLAM startte in 1934 in Sint-Truiden als metaalgieterij van onderdelen voor kachels en haarden. In 1965 ontwikkelde FLAM zijn eerste volledig eigen kachel. Al 75 jaar focust FLAM op rendement, zuinigheid, comfort en duurzaamheid en haalt het bedrijf als enige in de sector zowel de Europese normen en keuringen DIN, CE als het Amerikaanse E.P.A.. Het gamma van FLAM beslaat meer dan 300 inbouwhaarden en voorzetkachels, waarvan er in de 1200 m2 grote fabriekshowroom zo’n 100 te vinden zijn. FLAM stelt een 100-tal mensen tewerk in de productie- en verkoopvestiging in Sint-Truiden. Gedelegeerd bestuurders zijn Huguette Balas en Philippe Jalon.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist