Faber gashaarden

Intelligent Technical Control App

Een gashaard is comfort. Geen hout sprokkelen, maar een afstandsbediening die snel zorgt voor een aangename warmte en een mooi vuur. Maar ook bij Faber slaat de digitalisering toe. En dat gaat meestal gepaard met nog meer comfort. Voor alle gashaarden is de Intelligent Technical Control App (ITC app) ontwikkeld. Via deze app op smartphone, tablet of computer kan de gashaard worden bestuurd op afstand. Via een wifi verbinding wordt contact gelegd met de brander. Het simpel aan- en uitzetten is zelfs vanuit de keuken of slaapkamer te programmeren. Een ruimte krijgt zo de tijd om rustig op temperatuur te komen. De app is hiervoor voorzien van een comfortabele thermostaatfunctie en een energiezuinige Eco en Eco+ stand. Zonder problemen functioneert de app in combinatie met de afstandsbediening. Daarnaast verschaft de app ook handige informatie over de eigenschappen en het verbruik van de haard. Een brandende gashaard kan zo urenlang ook digitaal boeien.

Onderhoudsbeurt?
Aangeraden wordt om jaarlijks een onderhoudsbeurt aan een gashaard te laten plaatsvinden. Via de ITC app wordt aangegeven wanneer. Ook is duidelijk af te lezen in welke stand de haard zich bevindt, handig voor een controle op afstand. Mocht iemand meer haarden in huis hebben, dan is dit via dezelfde app uit te lezen. Faber geeft op al haar nieuwe gashaarden een levenslange garantie. Enige voorwaarde, naast een online registratie, is de jaarlijkse onderhoudsbeurt. De app zorgt ervoor dat deze niet kan worden vergeten.

Comfort en milieu gaan hand in hand
De ITC app dient het gemak van de mens, maar houdt ook rekening met het milieu. De app is hiervoor speciaal voorzien van een energiezuinige Eco en Eco+ stand. De eerste zorgt met een zo min mogelijk gebruik van gas voor een speels vlammeneffect, waarbij de vlammen in kleine stapjes omhoog en omlaag bewegen. De Eco+ stand doet hetzelfde, maar is nog milieuvriendelijk door dit alleen op een smal vuur toe te passen. Als de haard in de Eco of Eco+ stand staat geprogrammeerd dan licht er een lampje op. Zo is niet alleen alles met elkaar verbonden, maar kan ook niemand zich vergissen. De ITC app draagt bij aan een bewuster en comfortabeler gebruik van de gashaard.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist