Faber gashaarden

Jelling


Nostalgische gevoelens vormen een belangrijk sfeerelement. Menigeen weet nog precies hoe de kolen- of potkachel bij opa en oma eruitzag. Jelling, de nieuwste gashaard van Faber, brengt een stukje van dat nostalgische gevoel weer terug in huis. De vrijstaande, gietijzeren sfeerhaard doet in veel denken aan die warmtebronnen van vroeger. Het klassieke design past door zijn innovatieve vormgeving echter ook moeiteloos in de moderne kamer.

Gashaard Jelling is een goed voorbeeld van de vele manieren waarop moderne sfeerhaarden door Faber worden vormgegeven. De fabrikant gaat daarbij innovatief te werk. Zowel in gas- als elektrische  en houtgestookte haarden zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden. De haarden brengen sfeer in de meest uiteenlopende interieurstijlen.

Natuurgetrouw vuurbeeld

De Jelling laat zien dat zelfs ‘nostalgische’ gashaarden modern kunnen zijn. De zwarte, gietijzeren gashaard past dankzij zijn kleur en vormgeving in iedere kamer. De Jelling is aan drie zijden van glas voorzien, zodat het natuurgetrouwe vuurbeeld goed zichtbaar is. De gashaard heeft een logburner. Het vuur rond de houtblokken doet daarom denken aan een kampvuur.

Gesloten verbrandingssysteem

De Jelling heeft een gesloten verbrandingssysteem. De haard haalt de benodigde zuurstof van buiten en voert door dezelfde pijp ook de rookgassen af. De optionele afstandsbediening zorgt voor extra gemak bij het gebruik.De totale hoogte van de Jelling is 82 cm. De gashaard heeft een venster van 33,5 cm hoog en 48 cm breed aan de voorzijde, en twee vensters van 33,5 bij 25 cm aan de zijkanten.


Kijk voor meer informatie op: www.faber.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.faber.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist