Element4 gashaarden

Manet en Rubens

Het is de Element4 ontwerpers wederom gelukt om de passie voor vuur in stijlvolle modellen te vertalen. Met trots introduceert Element4 twee nieuwe afvoerloze haarden in haar succesvolle range; de Manet (slank) en de Rubens (robuust).

MANET:
In de filmindustrie weet men het al langer, maar het menselijk oog neemt het beste waar indien een (film) beeld in widescreen formaat wordt weergegeven. Van dat gegeven hebben de ontwerpers van Element4 dankbaar gebruik gemaakt bij de ontwikkeling van hun nieuwste model: Manet. Deze gashaard is een brede, slanke haard met een echt natuurstenen omlijsting. Door de nieuwe hoogte /breedte verhouding is het nog meer genieten van het sfeervuur in de gepatenteerde brander.

"We zijn bijzonder blij met de Manet in ons assortiment. Met de Manet combineren we de succespunten van onze introducties in het verleden. Een breedbeeld vlammenspel (Van Gogh) met de luxe uitstraling van echt natuursteen (Petri & Constant)" , aldus Jan Kempers, directeur van Element4.

RUBENS:
Niets is zo aan verandering onderhevig als de trends in mode en inrichting. Zo is de RVS-look weer terug van eigenlijk nooit helemaal weg geweest te zijn. Element4 speelt hier gelijk op in met de introductie van de Rubens. Een brede haard met een robuust RVS frame. Het geheel levert een warm en rijk beeld op, zoals de oude Meester het zelf bedoeld zou kunnen hebben.

U houdt van de warme sfeer van echte gashaarden? U heeft echter geen mogelijkheden voor de aanleg van een afvoerkanaal?
Dan hebben we hartverwarmend nieuws voor u. De unieke Element4 gashaarden zonder rookgas afvoer zorgen overal in huis voor de warmte, de sfeer en de gezelligheid van echt, levend vuur. Maar zonder de rompslomp van breken en bouwen. Want een schoorsteen is niet nodig.

Element4 afvoerloze sfeerhaarden bevatten een innovatieve katalysator, die ervoor zorgt dat er van het aardgas niets anders overblijft dan het onschadelijke kooldioxide en waterdamp. Volkomen veilig, en nog energie besparend ook. Want er gaat geen eurocent warmte verloren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist