Element 4 gashaarden

Van Gogh

Het is onze Element4 ontwerpers wederom gelukt om de passie voor vuur in stijlvolle modellen te vertalen. Met trots introduceert Element4 een nieuwe afvoerloze haard in haar succesvolle range; de Van Gogh.

 

In de filmindustrie weet men het al langer, maar het menselijk oog neemt het beste waar indien een (film) beeld in Widescreen formaat wordt weergegeven. Van dat gegeven hebben de ontwerpers van Element4 dankbaar gebruik gemaakt bij de ontwikkeling van hun nieuwste model. Door de nieuwe hoogte /breedte verhouding is het nog meer genieten van het sfeervuur in de gepatenteerde brander.

U houdt van de warme sfeer van echte gashaarden? U heeft echter geen mogelijkheden voor de aanleg van een afvoerkanaal?

Dan hebben we hartverwarmend nieuws voor u. De unieke Element4 gashaarden zonder rookgas afvoer zorgen overal in huis voor de warmte, de sfeer en de gezelligheid van echt, levend vuur. Maar zonder de rompslomp van breken en bouwen. Want een schoorsteen is niet nodig.

Element4 afvoerloze sfeerhaarden bevatten een innovatieve katalysator, die ervoor zorgt dat er van het aardgas niets anders overblijft dan het onschadelijke kooldioxide en waterdamp. Volkomen veilig,  en nog energie besparend ook. Want er gaat geen eurocent warmte verloren.

De fraaie designhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, modellen en kleuren.  

Element4 afvoerloze gashaarden. Waar vuur is, is geen rook.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist