Bellfires gashaarden

Horizon Bell 3

Horizontale vuren zijn een duidelijke trend. Als trendsetter presenteert Bellfires dan ook met trots dé gashaardenlijn voor komend seizoen: de Horizon Bell 3; tot wel 170 cm breed. Stijlvolle, horizontale gashaarden waarbij hoogstaand design en hoogwaardige techniek het beste in elkaar naar boven halen. Van XS tot en met XXL - inclusief enkele doorkijkhaarden - biedt Bellfires moderne, brede gashaarden voor élke ruimte.

170 cm brede gashaard
De Horizon Bell 3 lijn valt onder ‘de nieuwe generatie gashaarden’, waarbij de focus ligt op design én veiligheid. Het resultaat van vele jaren kennis, onderzoek en ervaring. Met de nieuwe horizontale toestellen is het aanbod van Bellfires letterlijk nóg veel breder. Dat geldt zeker voor de nieuwe Horizon Bell XXL 3. Dat is maximale sfeer- en vuurbeleving, over een breedte van maar liefst 170 cm. Deze gashaard is designobject, sfeermaker en warmtebron inéén.

Dubbele brander
De Horizon Bell XXL 3 beschikt over de nieuwe dubbele brander van Bellfires. Hiermee kunt u het vlammenbeeld in de diepte (Line Fire) of in de breedte (Centre Fire) regelen. Met één druk op de afstandsbediening wordt het vermogen tot circa 40% verlaagd. Niet alleen geeft de haard minder warmte, u bespaart ook nog eens op uw stookkosten. Op beide standen kunt u de vlammen naar wens op hoogte regelen. Zo kunt u de haard nog beter afstemmen op uw dagelijkse behoefte. Deze spaarstand is speciaal bedoeld om ook tijdens de minder koude avonden toch te genieten van de gezelligheid van de haard. Zowel bij hoge als lage vlammen wordt een visueel aantrekkelijk vuurbeeld gecreëerd, mét besparing op het gasverbruik.

Floating Frame
De Horizon Bell 3 gashaarden zijn optioneel leverbaar met het nieuw ontwikkelde Floating Frame concept. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Zo wordt het gasvuur daadwerkelijk ervaren als een open haard.

Hidden Door+ kaders
Om haar gashaarden een zo minimalistisch mogelijk uiterlijk te kunnen geven, heeft Bellfires het Hidden Door 3 principe ontwikkeld. Dit concept heeft nu enkele aanvullingen gekregen met zogenaamde +kaders: Hidden Door+ 7cm, Hidden Door+ 10cm, en het bijzondere Hidden Door+ 10cm met stenen plateau.

Dankzij deze +kaders van 7 en 10 cm kunnen de gashaarden uit de Horizon Bell 3 lijn heel strak en minimalistisch worden ingebouwd. De dagkanten rond de glasplaat, maken bij deze +kaders onderdeel uit van de haard zelf. Hierdoor ligt de focus meer dan ooit op de beleving van het vuur. Hidden Door+ kaders: voor maximaal minimalisme.

Hidden Door+ 10 cm met een stenen plateau
Iets speciaals zijn de gashaarden met het Hidden Door+ 10 cm kader in combinatie met een stijlvol natuurstenen plateau onder de haard. Dit plateau vormt één geheel met de haard, maar lijkt optisch te zweven. Dit zwevende effect wordt gecreëerd door een nis onder het plateau. Via deze nis voert de haard convectielucht aan. Bijkomend voordeel is dat de bediening van de haard onzichtbaar in de nis is weggewerkt. Luikjes en aanvoerroosters voor de convectielucht behoren hierdoor tot het verleden.

Interieur naar keuze
Ook qua interieur biedt de nieuwe Horizon Bell 3 lijn volop keuze: van brede lamellen tot een vlakke achterwand van staal. Of - nieuw - de optie van zwart keramisch glas. De keramische zijwanden en achterwand geven een extra dieptewerking, waardoor de haard nóg meer tot leven komt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist