Bellfires gashaarden

View Bell Room Divider Medium

De meest exclusieve eigenschap van de populaire gashaarden uit de View Bell-collectie is het driezijdige vlambeeld. Ook de nieuwe View Bell Room Divider boeit van drie kanten. Onbelemmerd, dankzij de haast onzichtbare fronten van keramisch glas. Behalve in Large, nu - nieuw - ook in Medium-uitvoering. Een eigentijdse én tijdloze inbouwhaard die uw ruimte op originele wijze verdeelt. Voor diegenen die houden van ‘anders dan anders' en dit ook in hun interieur duidelijk willen maken. Mooi design gaat hand in hand met kwaliteit, veiligheid en optimaal bedieningsgemak. De haard is immers met een afstandsbediening vanuit elke hoek van de kamer te bedienen. Vuurbeleving in de 21ste eeuw.

Het gemak van gas
Steeds meer liefhebbers van een haard ontdekken het gemak van gas: aan is aan; uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop. Gewoon vanaf de bank, met de afstandsbediening. Stoken op gas is behalve makkelijk, ook schoon en veilig, met een prachtig mooi vlammenspel. Warmte en sfeer in een handomdraai; voor elk interieur, voor elke woonstijl.

Keramische branders
Eén van de unieke kenmerken van Bellfires gashaarden zijn de in eigen beheer ontwikkelde keramische branders, die zowel bij hoge als lage vlammen een zeer realistisch vuurbeeld laten zien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist