Innovatieve buitenposten van BTicino

Sfera New en Robur

BTicino blaast het assortiment buitenposten nieuw leven in en presenteert met Sfera New een nieuwe serie buitenposten die synoniem staat voor elegantie, gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid. Hierbij is esthetiek één van de onmiskenbare troeven van de nieuwe Sfera buitenposten. Ze hebben een elegant en stijlvol design, heldere lijnen en zorgvuldig geselecteerde materialen. Met perfecte uitlijning van de modules van de intercom en veel keuzevrijheid in de afwerking door de onbeperkte combinaties en kleuren die naadloos aansluiten bij elk exterieur. ‘All Metal’ voor een aluminiumlook, ‘All White’ voor fris wit en ‘All Street’ voor antraciet. De dikte buiten de muur is slechts 15 mm. Bij uw prachtige woning hoort toch ook een afwerking tot in de details?

De nieuwe Sfera buitenposten kenmerken zich daarnaast door:
• Zicht in het donker. De zeer geavanceerde videofunctie, met een dag/nachtcamera, die dankzij de infrarode led en filter ook bij beperkte lichtomstandigheden een optimale zichtbaarheid garandeert.
• Zichtbaarheid van de omgeving. De breedhoeklens van de camera, met een verticaal bereik van 96° en een horizontaal bereik van maar liefst 135°, voor een ruim, duidelijk beeld.
• Flexibiliteit in combinaties. Op het gebied van toegangscontrole heeft de gebruiker de keuze uit een badgelezer, gecodeerd toetsenbord of biometrische lezer van digitale vingerafdrukken. Elk van deze drie mogelijkheden past perfect in het geheel van de intercom en is eenvoudig te programmeren en gebruiken.
• Levensloopbestendig wonen. De nieuwe Sfera intercom biedt, dankzij het vertrouwde BTicino ‘Design for All’ concept, ook maximaal gebruikscomfort voor gebruikers met auditieve of visuele beperkingen. Nieuw op dit gebied is de teleloopfunctie voor buitenposten; een module die ervoor zorgt dat mensen met een hoorapparaat alle auditieve signalen opvangen vanuit de intercom.

Kijk voor meer informatie op https://www.bticino.nl/deurcommunicatie/sfera.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bticino?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist