Cetabever gereedschap

Tuinhout Sprayer

Wat vier keer sneller? We hebben het hier over het beitsen van je tuinschutting, of het behandelen van je houten terras. Dat wil je namelijk snel doen. Want laten we eerlijk zijn, het onderhouden van je tuinhout is niet een van de populairste klusjes, zo blijkt uit een kwalitatief onderzoek * uitgevoerd in opdracht van CetaBever. De gemiddelde Nederlander vindt het onderhouden en verzorgen van tuinhout namelijk een lastige klus. Met de nieuwe Tuinhout Sprayer helpt CetaBever die Nederlander. Je zet de Schuttingbeits namelijk vier keer sneller op dan met de reguliere kwast.

Nog meer voordelen
Voor de sprayer zijn speciaal twee producten ontwikkeld, namelijk de CetaBever Schuttingbeits en de CetaBever Terrasolie Bankirai. Dus naast je schutting kun je ook je houten tuinvlonders in de olie sprayen: 1m in minder dan 1 minuut. De Tuinsprayer is her te gebruiken en gemakkelijk te reinigen met water. Tevens breng je de genoemde producten door de speciale spuitmond gecontroleerd aan. Dit zorgt voor een perfect gelijkmatig eindresultaat.

Uitgebreid
Tevens heeft CetaBever een totaal vernieuwd tuinassortiment. Producten zoals Anti-Slip Vlonderbeits, Tuinmeubelolie Waterproof en een alternatief voor carbolineum, genaamd Carbobruin, onderhouden en verfrissen het houtwerk in uw tuin.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist