Bison schilderkit

Super Acrylaat

De superkwaliteit van de echte schilder. Die kwaliteit komt er nu ook voor de consument. De nieuwste kit van Bison heet dan ook terecht Super Acrylaat Schilderskit. Een uitgebalanceerde formule, optimaal overschilderbaar. Afdichten zónder het risico van craqueleren of verkleuren van de verf.

Bison Super Acrylaat Schilderskit is geschikt om te overschilderen met alle verfsoorten en is direct overschilderbaar. Vanaf heden te koop bij de betere bouwmarkt en verfspeciaalzaken.

Craqueleren verleden tijd
Acrylaatkit wordt gebruikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren. De kitnaad wordt vaak overschilderd. Tot voor kort konden, door een ongewenste wisselwerking tussen de kit en de verf, scheurtjes in de verflaag ontstaan. Super Acrylaat Schilderskit voorkomt de oorzaak van craqueleren en zorgt voor een perfecte kitnaad. Dit alles zonder in te boeten aan andere belangrijke eigenschappen, zoals elasticiteit en verwerkbaarheid.

Bison Super Acrylaat Schilderskit is onmisbaar ‘anti-crack gereedschap’ voor het afwerken van onder meer plafond- en wandaansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. Door de elasticiteit is Super Acrylaat Schilderskit ook geschikt voor het afdichten van (werkende) scheuren en barsten in muren en de sleutel tot een geslaagd schildersresultaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist