Sofacompany

Het hart van elk huis

Voor SOFACOMPANY is de bank het hart van elk huis: “Wij houden van design en hebben éénmissie: het uitdagen van de ouderwetse meubelindustrie waarin producten van lage kwaliteittegen hoge prijzen de standaard lijken te zijn. Daarom maken wij Deensdesign van hoge kwaliteittoegankelijk voor iedereen.”En om ervoor te kunnen zorgen dat ieder interieur weerSpring/Summer proofwordt, hebben weeen nieuwe lancering met bestaandemeubelsin een nieuwe uitvoering en unieke nieuwedesigns.

Modulaire bank ALFRED:Onze klassieke modulaire bank Alfred is gelanceerd in een nieuw jasje. De modulaire bank is nunamelijk ook te standaard te verkrijgen in de stof Danny Cream, een zachte chenille stof in eenrustgevende, beige tint. Deze stof is gemaakt van polyester en is ideaal voor meubels aangezienhet zowel slijtvast, lichtbestendig en makkelijk in onderhoud is. Daarnaast is het frame van FSC-gecertificeerd® hout en geven wij, SOFACOMPANY, er levenslange garantie op. Doordat ergebruik wordt gemaakt van HR-schuim is de bank zowel comfortabel als duurzaam. De Alfredmodules kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd waardoor de bank geschikt isvoor elk huis.Limited edition HARVEY:Naast onze modulaire bank Alfred, is ook onze elegante en comfortabele bank Harvey gelanceerdin een nieuwe variant. Delimited editionuitvoering van Harvey is gestoffeerd met een gewevenpolyester in een grijsbeige ton sur ton tint. De stof is gemaakt van 64% gerecycled polyester en is,net als al onze gerecyclede stoffen, GRS-gecertificeerd.De bank heeft luxe comfortkussens die voor een uitnodigende uitstraling zorgen. Daarnaast geeftde bank je het ultieme lounge gevoel.Nieuwkomer IVY:Naast onze bestaande modellen hebben we ook een nieuwkomer in onze collectie, namelijk Ivy.Ivy is een daybed met een minimalistische en industriële uitstraling, waarbij functionaliteitcentraal staat. De combinatie van het zachte textiel, eikenhouten frame en de gebogen chromenpoten zorgt voor een mooi contrast. Daarnaast maakt deverplaatsbare rugleuning Ivy enormmultifunctioneel. Ivy is gestoffeerd met een geweven polyester stof in een klassiek zand grijze tintof met aniline leer in een mooie warme cappuccino bruine tint

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist