Rolf Benz 600

Moderne interpretatie van klassieke kuipstoel

Rolf Benz 600 is de hergeboorte van de klassieke kuipstoel in een nieuwe, frisse look. De vele vormgevingsopties en optionele draaifunctie laten ruimte voor een eigen smaak en zorgen ervoor dat het stoelconcept van de Rolf Benz 600 een markante verschijning vormt in de meest uiteenlopende woonomgevingen.

De elegant gebogen kunststof zitschaal is leverbaar in de kleuren umbragrijs of antraciet. De zitschaal kan daarnaast door ambachtelijk handwerk met kernleder in de kleuren umbragrijs, antraciet, crème of cappuccino worden bekleed en valt daarna op door de zeer fijne naaddetails.

De keuze van het onderstel bepaalt het uiteindelijke karakter van de stoel: een boeiende en moderne interpretatie met een slanke staalconstructie (umbragrijs of verkeerszwart) of klassiek-elegant met vier naar het midden toelopende massief houten poten in eiken naturel, eiken zwart of Amerikaans notenhout. Er kan worden gekozen voor een vast of draaibaar onderstel.

En het belangrijkste voor lange, ontspannen diners waarbij men de tijd kan vergeten: natuurlijk is de Rolf Benz 600 niet alleen visueel een genot. De comfortabele zit- en rugkussens, die met drukknopen met de kuip zijn verbonden, bieden eersteklas ergonomisch comfort.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist