Relf Benz bank EGO

Onbegrensd zitcomfort

Eisen die aan een bank worden gesteld zijn erg verschillend. Zitcomfort is echter voor iedereen belangrijk maar ook voor iedereen anders. Voorop staat: iedereen die een bank aanschaft, wil er lekker op zitten. Dat is niet aan leeftijd gebonden.

EGO heeft verschillende zitdieptes en zithoogtes en de zit- en rugkussens zijn er drie uitvoering. Met Rolf Benz EGO, made in Germany, kun je je bank geheel naar eigen behoefte configureren.

Dit houdt niet op bij de stof- of leerkeuze, de kleur en het materiaal en vorm van de pootjes. Maar ook kun je de bank personaliseren door te kiezen uit vier zitdieptes en de traploos verstelbare zijdelen. Daarnaast kun je kiezen uit drie varianten in zitcomfort – het comfort "Hard" met een klassieke harde sandwichconstructie, het comfort "Medium" met harde constructie en een zachte viscose-afdekking en het nieuwe comfort "Lounge plus", dat zacht zitten combineert met een rustiger oppervlak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist