Jori Longueville sofa

Compact en cozy

Geen design zonder comfortfactor, het zit JORI in de genen en dat was ook de opdracht die JORI aan de ontwerper toevertrouwde, toen het merk de aanzet gaf tot het restylen van de succesvolle LONGUEVILLE sofa die in 1998 voor het eerst gelanceerd werd.

De nieuwe LONGUEVILLE LANDSCAPE, een ontwerp van de Belgische designstudio Verhaert New Products & Services, komt tegemoet aan de nood naar kwaliteitsvolle en flexibele zitmeubels voor compactere ruimtes. De creatie past ook keurig in de nieuwe zitbeleving van de gebruiker vandaag.

Al komt het model in eerste oogopslag puur en compact over, toch werd er gesleuteld aan een stijlvol nonchalante look, die de sofa zijn cosy uitstraling verleent. Dankzij het inventieve, zacht glooiende lijnenspel met discrete accentbiezen, komt het model uitnodigend over. De asymmetrisch speelse nadenlijn over rugpartij en zitting geeft het design extra spanning. Om tegemoet te komen aan de nestelbehoefte van de hedendaagse gebruiker werden ook rughoogte en zitdiepte onder de loep genomen, waardoor het strakke aspect verdwijnt en je heerlijk diep in de sofa kan plaatsnemen. De optionele losse rugkussens bieden extra steun voor al wie daar nood aan heeft. Verleidelijk elegant en opvallend sierlijk zijn de rank gesculpteerde hoekpoten die het bankstel in zijn geheel dragen en het model een verfijnd allure verlenen.

Gezien het succes van de oorspronkelijke Longueville sofa mee bepaald werd door het inventief draaimechanisme van de armleggers, werd dit systeem in de nieuwe editie opnieuw geïntegreerd. Bovendien neemt vandaag de vraag naar flexibele en polyvalente interieurelementen steeds toe. Het systeem voorziet dat je de armleggers volledig kan openklappen en op die manier 2 bijkomende zitplaatsen kan creëren. Ideaal om languit van je zitmeubel te genieten, of als zitpoef bij extra bezoek. Je kan er ook een dienblad, tijdschriften of je tablet op kwijt.

Net zoals de volledige JORI-collectie wordt deze nieuwe editie van de sofa LONGUEVILLE met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij verkrijgbaar in een ruim kleurgamma van kwaliteitsvolle lederen en stoffen bekledingen.

Kijk voor meer informatie op https://ww.jori.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist