Jori GITANO

Designer Jean-Pierre Audebert (F)

Meer dan ooit eist de consument vandaag dat de favoriete stukken die hij aankoopt voor het interieur tegemoetkomen aan zijn ultieme verwachtingen, al blijken die vaak tegenstrijdig te zijn. Trekken we dit gedrag door naar de keuze van de perfecte sofa, dan valt de gebruiker vaak voor top esthetisch rimpelloos design, maar verlangt hij anderzijds dat dit onberispelijk model hem ook toelaat om er zich nonchalant in uit te leven. JORI vatte het gegeven samen in de opdracht die het aan zijn designer Audebert gaf: een hoogwaardige, hedendaagse sofa met een bohémien karakter en een uitnodigende nestelfactor.

Niet zo eenvoudig, maar geen opgave te moeilijk, zo bleek het voor de gedreven Audebert, die met bijzonder veel zwier het zitconcept GITANO uit zijn mouw schudde: stijlvol imposant en toch heerlijk uitnodigend, dankzij zijn rijkelijke zitdiepte, ruime modules en heerlijk losse rug-en smijtkussens, die de meest extreme lig- en zitposities toelaten. De armleggers en rugpartijen met ‘nestelkuipjes’ maken van hem een echte knuffelbank.

Wat het model GITANO wel heel bijzonder maakt, zijn de contrasterende afwerkingsbiezen waarmee elke module en ook de armleggers afgewerkt zijn. Sterk contrasterend of eerder discreet ton-sur-ton, verlenen ze de sofa een ‘kinky’ twistje.

GITANO is in alle opzichten ‘anders’. Het is niet zomaar een sofa, noch een sofaprogramma, het is een creatief concept. Met een minimum aan modules kan je kiezen voor de meest uiteenlopende looks. Er is keuze uit 7 zittingen, 2 rug elementen, 1 armlegger en een tafel-element. Door met de verschillende elementen te spelen, kom je tot de meest verrassende combinaties, waarin gesloten en open looks elkaar afwisselen en aanleiding geven tot ruime en gevarieerde zitconcepten.

Stijlvol imposant, verleidelijk nonchalant en uiterst moduleerbaar, het zijn stuk voor stuk eigenschappen die het sofaconcept GITANO bijzonder aantrekkelijk maken in een ‘loungy’ omgeving, zowel in de residentiële- als in de contractsector.

Net zoals de volledige JORI-collectie wordt de sofa GITANO met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij verkrijgbaar in een ruim kleurgamma van kwaliteitsvolle lederen en stoffen bekledingen. Modules aangeboden als vaste combinaties of in maatwerk. Contrasterende lederen afwerkingsbies in optie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist