Velux dakkappellen

Meer daglicht, frisse lucht én extra ruimte

Voldoende daglicht zorgt ervoor dat mensen zich gezonder en fitter voelen en is dan ook belangrijk in iedere ruimte in huis. Eén van de ruimtes waar vaak te weinig natuurlijk licht binnenkomt, is de zolder. Terwijl het juist een mooie plek is om te gebruiken als extra kamer als er behoefte is aan meer ruimte in huis. Met de nieuwe VELUX dakkapel en dakkapel serre verandert een zolder zonder een ingrijpende verbouwing en vergunningsaanvraagtraject in een ruimtelijke slaap- of woonkamer met extra ruimte en meer daglicht.

Uit het Healthy Homes Barometer onderzoek blijkt dat het creëren van meer wooncomfort voor mensen de belangrijkste reden is om hun woning te gaan verbouwen.Goede ventilatie met frisse lucht en voldoende daglichttoetreding staan daarbij bovenaan de wenslijst, want een comfortabel huis is volgens bewoners ook een gezond huis. Om meer comfort en ruimte in huis te creëren wordt steeds vaker gekozen voor het verbouwen van de zolder. Daarbij is de eerste gedachte vaak het plaatsen van een dakkapel.

“Als alternatief op de traditionele dakkapel hebben wij dakkapellen ontwikkeld die niet alleen meer ruimte creëren, maar ook zorgen voor meer daglichttoetreding en frisse lucht. Hierdoor kunnen ze een groot verschil maken voor het wooncomfort," aldus Jolanda de Gooijer, Product Group Manager bij VELUX Nederland.

Vergunningsvrij en eenvoudig te plaatsen
Het slimme ontwerp van de VELUX dakkapellen biedt meer leefruimte onder het schuine dak, zonder dat hiervoor een vergunning nodig is. Door het gestandaardiseerde systeem kunnen de VELUX dakkapellen op locatie volledig en zonder kraan in één dag worden geplaatst. Hierdoor kan een verbouwing, ook aan de voorzijde van een woning, snel worden gerealiseerd, zonder kosten voor vergunningen en kraanhuur.

Drie keer meer daglicht
Het unieke ontwerp van de VELUX dakkapel serre zorgt voor wel drie keer meer daglicht in een ruimte dan een traditionele dakkapel met hetzelfde glasoppervlak. Dankzij de zowel horizontaal als verticaal geplaatste VELUX dakramen creëert de dakkapel serre een geweldig uitzicht, meer daglicht en optimale ventilatiemogelijkheden. Aangezien voldoende daglicht van essentieel belang is voor ons dag-nacht ritme, verbetert dit niet alleen de woning, maar ook het algemene welzijn en de gezondheid van haar bewoners. Voor een optimaal wooncomfort is het ook mogelijk de dakramen volledig elektrisch te bedienen, zodat ventileren vanzelf gaat.

Onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk
Aan het design van zowel de binnen- als buitenzijde van de VELUX dakkapellen is veel aandacht besteed. Zo hebben ze een slank ontwerp en kwalitatieve afwerking, met goede isolerende werking. Het aluminium lijstwerk aan de buitenzijde van de dakramen is een onderhoudsvrije oplossing. De buitenzijde hoeft nooit geschilderd te worden. De goten en ruiten aan de buitenzijde zijn eenvoudig van binnenuit schoon te maken.

Raamdecoratie en zonwering op maat
Om te voorkomen dat het zomers te warm wordt of om het daglicht te reguleren of te verduisteren, is direct perfect passende VELUX raamdecoratie beschikbaar. Deze accessoires kunnen eenvoudig en snel worden geplaatst en zijn ook elektrisch of op zonne-energie aangestuurd op afstand te bedienen.

De VELUX dakkapellen zijn leverbaar in diverse varianten en afmetingen en worden standaard geleverd met 10 jaar VELUX fabrieksgarantie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist