Zibro designverwarming

Geld besparen met innovatieve laserkachel

Geen energie verspillen en het toch behaaglijk warm hebben. Dat is de grote kracht van gericht verwarmen. Door in koude perioden niet het hele huis maar alleen de ruimte te verwarmen waarin je aanwezig bent, kun je jaarlijks al gauw honderden euro's besparen op je energiekosten. Dit najaar introduceert Zibro, al meer dan 25 jaar specialist in klimaatbeheersing, een unieke designkachel. Het is de eerste verplaatsbare laserkachel die je volledig kunt afstemmen op het interieur. Uiteraard is de kachel ook zeer geschikt voor ruimten zonder centrale verwarming.


Design

De nieuwe, verplaatsbare designkachel (type SRE 25 E) van Zibro heeft een modern RVS frontpaneel. Met een simpele handbeweging is deze te verwisselen door een frontpaneel dat afgestemd is op het eigen interieur. Zibro biedt de keuze uit maar liefst 37 ontwerpen waaronder trendy designs, dierenprints en moderne kleuren. Daarnaast kun je via de website van Zibro ook eenvoudig je eigen paneel ontwerpen; bijvoorbeeld met een eigen digitale foto of tekening.

Comfortabel en veilig
Wanneer het in een bepaalde kamer kil wordt, is de verleiding groot om de energie-intensieve centrale verwarming aan te zetten. Echter, gericht verwarmen is effectiever en levert een kostenbesparing op. De nieuwe designkachel van Zibro is uitgerust met alle comfort van een CV zoals een thermostaat en dagtimer. De stille, ingebouwde ventilator verspreidt de warmte snel en gelijkmatig in de ruimte. Voor een extra snelle verwarming (bij extreme kou) kan de ‘boosterstart' worden ingeschakeld. Twee vlamsensoren garanderen een veilige en schone verbranding.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist