Vasco aluminium designradiator

BRYCE PLUS

Vasco introduceert de vernieuwde aluminium designradiator Bryce Plus. Bryce Plus kenmerkt zich enerzijds door de maximale warmteafgifte en efficiënt energiebeheer en het fijne uiterlijk anderzijds. Waar voorloper Bryce meerdere designprijzen heeft gewonnen, heeft Bryce Plus een technologische innovatie ondergaan. Het verwarmingssysteem werkt op een lage temperatuur en kent dan ook 30% vermogenswinst. Duurzaamheid staat bij Vasco hoog in het vaandel en ondanks deze slimme verbetering behoudt Bryce Plus dus ook nog steeds zijn geliefde uiterlijke kenmerken.

Bryce Plus is een radiator met een fijne structuur, opgebouwd uit verticale aluminiumprofielen, passend in zowel de badkamer, woonkamer of hal. Geïnspireerd door de prachtige geologische rotsformaties van Bryce Canyon, integreert Bryce Plus gemakkelijk in elk interieur. Door zijn bescheiden vormgeving is de designradiator geen dominante verschijning, maar geeft iedere woonruimte extra cachet.

De nieuwe praktische accessoires zoals handdoekbeugel of kapstok zijn beschikbaar in allerlei geometrische vormen uitgevoerd in neutraal zwart en wit of in trendy ‘fluo’ kleuren. Deze eenvoudig verwisselbare accessoires zorgen telkens opnieuw voor een fris accent. Naast deze accessoires is er ook een fraaie aluminium handdoekbeugel beschikbaar. Bryce Plus is verkrijgbaar in standaardkleur S600 (witte fijn structuurlak), maar ook in talloze andere kleuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist