Dak of muur beschermen?

Laat uw huis coaten!

Veel daken van woonhuizen en bedrijfspanden worden ontsierd door vervuiling en aangroei van algen en mos soorten. In de loop der tijd heeft dit zelfs een verwoestend effect op het dak of de dakpannen. De pannen worden poreus en kunnen afbrokkelen, omdat mossen in de poriën van de pannen wortelen. Enkel reinigen levert alleen op korte termijn voordeel op, want na verloop van tijd komt de vervuiling weer terug. Een lange termijn oplossing is, na het reinigen, coaten van het dak.

Met de coating wordt een beschermende laag aangebracht, die water werend en vuilafstotend is. De levensduur van uw dak of dakpannen wordt hiermee aanzienlijk verlengd en uw dak is jarenlang beschermd tegen vuil en aanslag. Bovendien behoudt uw dak zijn kleur. De waarde van uw huis of bedrijfspand zal aanmerkelijk toenemen. Dit alles voor een aanzienlijk lagere prijs dan een nieuw pannendak.
Er zijn op gebied van coatings zeer veel opties, denk daarbij aan vloeroplossingen met coating, zowel binnen als buiten, mogelijkheden voor graffiti-gevoelige muren, maar ook brandvertragende oplossingen. Er zijn ook oplossing bij lekkages, die op een conventionele manier niet gerepareerd.

De voordelen van dak reiniging en dak coating op een rijtje:
• Verlenging van de levensduur van dak of dakpannen
• Voorkomen van groei van mos, algen en schimmels
• Waterdamp doorlatend en vuilafstotend
• Kleurvast
• Hoeken en rondingen voor 100% met kleur gedekt
• Waardevermeerdering van woning of bedrijfspand
• Vele malen voordeliger dan een nieuw dak
• Uw pand ziet er weer uit als nieuw!

Met dank aan Schildersbedrijf Liefhebber. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist