Pas op met klussers

ga voor service en kwaliteit

Het staat momenteel bij regelmaat in de krant of weekblad.

Een waarschuwing om niet met een klusser in zee te gaan. Voorheen waren dat vrijwel hoofdzakelijk buitenlandse klussers, maar steeds meer zijn dit ook Nederlanders.

Logisch, heel veel bouwgerelateerde bedrijven zijn intussen omgevallen. Deze werknemers zullen heel moeilijk aan een baan komen. In hun vakgebied is geen vraag meer en solliciteren in een andere richting lukt ook niet erg. Deze groep is daarmee bijna veroordeeld tot het starten van een klusbedrijf. Voor een aantal zal dat best goed uitpakken, maar de markt raakt intussen overspoeld. Er zijn er al verschillende, die onder de kostprijs werken. Dit is niet lang vol te houden.

Een gewaarschuwd man telt voor twee!
Kies voor een 5-sterrenspecialist als u zeker wilt weten dat u met een solide bouwbedrijf of klussenbedrijf te maken hebt.

Ga voor zekerheid en kwaliteit. *goed advies *vakmanschap *kwaliteit *service * garantie staan bij een 5-sterrenspecialist hoog in het vaandel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist