Opgeruimd staat netjes

voor elke verbouwing

We kennen allemaal de puinhoop die komt kijken bij een verbouwing. Ook is het vaak meer dan gedacht en vaak zijn vuilniszakken niet genoeg voor de hoeveelheid puin. Hiervoor heeft u maar één oplossing, een bouwafval container huren

Soorten puin

Het is niet de bedoeling dat al het puin in dezelfde container komt, daarom is het handig om bij voorbaat te beslissen voor welk puin u de container wilt gebruiken. Er zijn containers voor bouw-, sloop-, hout-, tuin- en dakafval, maar ook voor schoon puin.  Ook zijn er verschillende kubieke meters en wordt er aan de hand van bovenstaande informatie bepaald hoe groot de container moet zijn. Daarnaast is het belangrijk om tijdens de verbouwing het afval goed te scheiden, zodat u een kleine container kunt huren. Dit scheelt uiteindelijk in de verbouwkosten. 

Huurtermijn van de container 

Wanneer u een container gaat huren is het belangrijk om te weten hoelang u de container nodig gaat hebben. Bij het huren van een container zit vier weken inbegrepen en daarna kunt u met toeslag  de container voor langere tijd huren. Het kan per bedrijf verschillen, maar de meeste verhuurbedrijven hanteren vaste prijzen per container. Hierdoor komt u niet hoger uit dan u had begroot. In de meeste gevallen is het fijn als de container voor het huis geplaatst kan worden, dit moet u als huurder zelf regelen en kijken welke voorwaardes hierbij gelden. Ook wordt de container voor u geplaatst en ook weer opgehaald wanneer de huurtermijn erop zit. Daarnaast bepaalt u zelf de dag van plaatsing. Het is verstandig om de container een dag of twee eerder te laten plaatsen. Wanneer uw verbouwing begint kunt u gelijk de container gebruiken. 

Tips voor het huren van een container

Voordat u met de verbouwing begint, is het handig om eerst zoveel mogelijk te gaan vergelijken en uw budget ruim te bepalen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om zelf een verbouwing te doen, maar dit kan wel meer tijd en energie kosten. Houd hier rekening mee en schakel een vakman in als u toch niet zeker bent over uw eigen kunnen.  Ook speelt de duurzaamheid in de bouw een steeds belangrijkere rol en wordt u beloont als u tijdens een renovatie voor minstens drie ecologische investeringen kiest. Hierdoor helpt u niet alleen zichzelf, maar ook het milieu!  Daarnaast is het belangrijk dat als u een verbouwing ingaat, u ook ergens kunt uitrusten waar geen stof of rommel is. Zo kunt u echt even op adem komen, want verbouwen kan een stressvol project zijn.  Een container huren heeft vele voordelen, al het puin van uw verbouwing kan in de container terecht en dat scheelt benzine en vuilniszakken tijdens een verbouwing.  Ook ziet het huis er gelijk schoner uit als het puin weg is. Verder is het belangrijk om bij een verbouwing goed het budget te bepalen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist