Bloembollen planten

magisch druifje


In oktober is het weer tijd om bloembollen te planten!  Muscari, beter bekend als blauw druifje, is een van de populairste bolletjes. Niet geheel onlogisch, want succes is verzekerd met deze vriendelijke bolletjes. Hoewel u het aan de bolletjes zelf nog niet kunt zien, kleuren ze de tuin rijkelijk vanaf maart.

Betoverend

Eenvoudig trucje

Muscari kunt u haast overal in de tuin planten. Een plekje in de halfschaduw of zon is prima. De bolletjes worden ongeveer tien cm diep geplant. Plant Muscari in groepjes. Daardoor krijgt u komend voorjaar een overtuigend lente-effect. Extra leuk van de Muscari is dat ze vaak verwilderen. Dat wil zeggen dat ze, eenmaal in het najaar geplant, elk voorjaar weer op die plek tot bloei komen.

Balkon of terras

Ook iedereen met een balkon of terras kunnen enthousiast aan de slag met Muscari. De bolletjes kunnen namelijk prima in potten, bakken en manden worden geplant. Zorg dat het overtollig (regen)water in de bak makkelijk weg kan lopen en leg bijvoorbeeld op het gat in de bodem eerst wat potscherven. Vul de bak met potgrond. Plant de bolletjes ongeveer tien centimeter diep en plant er Hedera of winterviolen bovenop. Geef de pot water en zet hem buiten op een beschut plekje op het balkon of op het terras. Daarna hoeft u alleen nog maar te wachten op de eerste tekenen van het voorjaar en dan... genieten maar!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist