Loewe Xelos LED

puristische stijl en royale voorzieningen

Met de introductie van de led-technologie tilt Loewe het vertrouwd hoge niveau van de weergavekwaliteit van de Xelos nog eens omhoog. De led-belichting van het lcd-paneel maakt een platte bouwwijze en een hoog dynamisch contrast mogelijk, terwijl de kleuren briljant worden weergegeven. De 100Hz weergave van bewegende beelden zorgt met reële berekening van tussenliggende beelden met bewegingsherkenning voor haarscherpe contouren en een nog snellere beeldreactietijd. En dat natuurlijk allemaal in Full-HD-resolutie. Het resultaat zijn vloeiende bewegingen, exacte en uiterst gedetailleerde weergave en een uitstekend contrast – ook bij het afspelen van DVD's en Blu-rays. De 24p bioscoopweergave is even zo vanzelfsprekend als de geïntegreerde tuner voor ontvangst van DVB-T en -C. Op verzoek kan de Loewe Xelos LED ook worden voorzien van een DVB-S2 tuner. De Loewe Xelos LED is daarmee ideaal voor iedereen die wil genieten van pure, trillingsvrije televisie op premiumniveau.Maar Loewe heeft bij de ontwikkeling ook gedacht aan het milieu. De automatische regeling van de helderheid door middel van een OPC-sensor en het innovatieve VBD+ systeem houden niet alleen rekening met het licht in de ruimte maar ook met de contrasteisen van het videosignaal. In combinatie met de eco-modus en de energieefficiënte led-technologie zorgen ze voor het allerbeste beeld en een zuinig, milieuvriendelijk energiegebruik. Het stroomverbruik in de stand-by-modus bedraagt niet meer dan 0,37 watt.

Bij een geweldige televisiebeleving hoort ook een uitstekende klank. Met Loewe System Sound+ zorgt de Loewe Xelos LED voor een optimaal geluid en exacte spraakweergave uit geïntegreerde, krachtige luidsprekers van 2 x 20 watt.
Loewe Media+ maakt weergave mogelijk van digitale media zoals foto's, muziek en video vanaf USB-opslagmedia. En met de CI Plus interface is hij helemaal klaar voor de toekomst. Een bijzondere feature van de Loewe Xelos LED is de nieuwe functie MediaHome USB. Daarmee is nu ook USB-Recording op externe harde schijven eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk1. Bovendien kunnen hiermee opnames van andere Loewe led-TV's via de USB-aansluiting worden afgespeeld.

Stijlvolle elegantie
De Loewe Xelos LED is niet alleen mooi van binnen. Ook zijn smaakvolle uiterlijk is opnieuw vormgegeven: het klassiek-moderne design is zakelijk en terughoudend. Hij maakt met zijn evenwichtige proporties een uitgesproken slanke indruk en is dankzij zijn eendelige oppervlak met matte finish een pure, tijdloze verschijning. Het markante beeld van de perforaties in de luidspreker zorgt daarbij voor een heel eigen karakter. Een Table Stand van aan de achterzijde gelakt glas maakt een decente presentatie van de Loewe Xelos LED mogelijk. Uiteraard kan hij naast de hoogwaardige Table Stand ook worden gecombineerd met andere veelzijdige opstellingsmogelijkheden zoals VESAwandhouders
of rack-concepten. De televisie is verkrijgbaar in de beeldschermformaten 32 en 40 inch, waarbij zelfs de 40 inch variant dankzij zijn compacte bouwwijze met 98,4cm breedte en 68,9cm hoogte gemakkelijk in de meeste gangbare wandkasten past.

De Loewe Xelos LED is verkrijgbaar in de twee aantrekkelijke kleurvarianten Zwart en Chroom Zilver en is leverbaar vanaf maart 2011. De entree in de premiumklasse heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist