X²O Badkamers

The Yin to my Yang:

Groot of klein, koud of warm, zwart of wit... Tegenpolen kunnen elkaar afstoten, maar vooral ook aantrekken. Dat bewijst de eeuwenoude dynamiek en aantrekkingskracht tussen yin & yang en wordt tot op vandaag bevestigd. X²O Badkamers matcht naar die traditie wit en zwart in de badkamer als twee tegengestelde krachten die elkaar aanvullen. Daar creëren ze als pittig duo balans. Zo kan jouw yin & yang-badkamer er tot in de kleinste details uitzien:

Het getuigt van lef en durf om wit en zwart te combineren, zeker in de ruimte die rust moet uitstralen. Goed gezien, want deze twee kleuren mogen zich dan wel aan het uiterste van het kleurenspectrum bevinden, ze matchen als geen ander. Een bad in een yin & yang-combo zoals de Luca Varess Mercuria of Otello, exclusief te verkrijgen bij X²O, worden zelfs de eyecatcher van je badkamer. Beschikbaar als vrijstaand, half-vrijstaand of hoekbad, mat zwart aan de buitenkant en wit aan de binnenkant. De finishing touch hoeft niet te verrassen: een zwarte badkraan!

Niet alleen jij baadt in het pittige duo, ook de rest van je badkamer. Zo kies je naast een bad in de zwart-witte combo, ook de Balmani inloopdouche met Grid decor. De statig zwarte douchewand maakt een stijlstatement in zowel een landelijke of moderne badkamer.

Zwart-wit sanitair is al een krachtig statement op zich, maar dat is het meubilair ook. Het Storke Edge-badkamermeubel met mat zwarte lak toont een uitgebalanceerde combinatie tussen zwart en wit en heeft een luchtige opstelling met voldoende bergruimte door de bijpassende hoge badkamerkast voor allerlei spullen.

Ook de Balmani Lucida houdt van zwart en wit: zwarte eik in combinatie met de Stretto Solid Surface-wastafel. Zwarte eik zorgt voor een natuurlijke uitstraling, waardoor er samen met het witte Solid Surface een zachte combinatie ontstaat. Dat laatste is hét witte materiaal bij uitstek in de badkamer, niet alleen door het egale uitzicht, ook door de onderhoudsvriendelijkheid.

Daarbij matcht het Balmani Mitra-toiletmeubel met zwart granieten wastafel, want ook in de toiletruimte is er plaats voor een pittige combo. Ook een zwart toilet was nog nooit zo elegant met de Luca Varess Spirello, in combinatie met een zwart bedieningspaneel tegen een witte muur. Zwarte toiletaccessoires zijn dé finishing touch voor de ultieme yin & yang-verhouding in je toiletruimte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist