Geberit wastafelelement

Monolith

Het Geberit Monolith wastafel element is een multifunctioneel design unit voor in de badkamer waaraan een kraan en een wastafel bevestigd kunnen worden. In het element zitten aan- en afvoerleidingen en de sifon netjes weggewerkt. Twee jaar geleden was het Geberit Monolith wc element al de trendsetter op het gebied van badkamerdesign en installatiegemak. Inmiddels is het Monolith wc element dientengevolge uitgebreid met het Geberit Monolith wastafel element, tevens voorzien van een innovatief en strak design en bekroond met een iF product design award 2012 en een red dot award voor product design 2012.

Wat heb je nodig als je voor de wastafel staat? Warm en koud water, zeep en een handdoek. Vervolgens badkamerartikelen zoals tandpasta, een tandenborstel, vocht inbrengende crème, een scheermesje of make-up artikelen, allemaal moeten ze ergens een plaatsje krijgen.

Het Geberit Monolith wastafel element - naar ontwerp van Daniel Irányi - biedt de oplossing die voorziet in deze behoefte en tegelijkertijd ook verschillende technische uitdagingen op elegante wijze overwint. Aan het element kan een wandkraan en een wastafel bevestigd worden. De ruimte in het element wordt efficiënt gebruikt doordat de aan- en afvoerleidingen, de wastafelsifon en opberglades zich allemaal in het element bevinden. Zonder hak- en breekwerk kan de badkamer middels deze unit gerenoveerd worden. Naast deze functionele toepassingen heeft het Monolith wastafel element van Geberit een strak en modern design door de glazen voorplaat en het aluminium zijframe. Zo kan de badkamer in een handomdraai gemoderniseerd worden tot een design badkamer.

Opties met vele voordelen
Kranen en wastafels naar keuze kunnen naadloos aangesloten worden op het Geberit Monolith wastafel element. Om de mogelijkheden van de wastafel verder optimaal te benutten, biedt Geberit optionele lades en handdoekhouders aan de linker- en/of rechterzijde van het element. De lades zijn greeploos en gaan open zodra er licht op het aluminium frame gedrukt wordt. De optionele dubbele handdoekhouder is leverbaar in twee verschillende lengtes. De glazen voorplaat is gemaakt van veiligheidsglas en verkrijgbaar in zwart, wit of umbra (donkerbruin). Het zijframe is gemaakt van geborsteld aluminium.

De Geberit Monolith serie
Een badkamer kan met het Geberit Monolith wastafel element zonder hak- en breekwerk gerenoveerd en verluxt worden, helemaal in combinatie met het in 2010 geïntroduceerde Geberit Monolith wc element waarmee het toilet snel en eenvoudig gerenoveerd en gemoderniseerd kan worden. Door de Monolith serie worden de ontwerpmogelijkheden en vrijheden binnen de sanitaire ruimte vergroot en wordt de badkamer het pronkstuk in de woning.

Het Geberit Monolith wastafel element is vanaf juli 2012 verkrijgbaar bij de meeste sanitair showrooms in Nederland of via de installateur.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist