Franke badkameraccessoires

Contina


Naast comfort, design en wellness is het thema veiligheid een belangrijk element bij de nieuwe badkamer van vijftig plussers. Natuurlijk moet de nieuwe badkamer zijn voorzien van de nieuwste technieken maar met het accessoire programma Contina van Franke wordt de inrichting pas echt veilig en functioneel.

Het tijdloze programma Contina van Franke bevat hoogwaardige hulpmiddelen voor badkamer, toilet en douche in RVS. Zo zijn er diverse douchezitjes die aan de wand gemonteerd kunnen worden. Deze zitjes vormen een veilige plek als men niet zo meer goed ter been is maar nog wel graag wil genieten van bijvoorbeeld een weldadige regendouche of een ontspannende massagedouche. Daarnaast zijn er diverse hand- en steungrepen die houvast bieden tijdens het douchen.

Voor in en uit het bad te komen zijn weer andere stangen en beugels beschikbaar. Hetzelfde geldt voor extra houvast bij het toilet. Er zijn grepen waarbij de toiletrolhouder geïntegreerd is en ook het doortrekken geïntegreerd kan worden.

De modellen zijn voorzien van een onzichtbare bevestiging en zijn afgewerkt met de Franke Fijn Grip, voor meer gripvastheid, zelfs met natte handen. Alle producten worden uitgevoerd in een hoogwaardig RVS. Dit materiaal is hygiënisch en sterk. De vormgeving van de serie Contina is tijdloos en garandeert een jarenlang gebruikersplezier.

De buis heeft een ergonomische diameter van 32 mm.

Zowel in ziekenhuizen en bejaardentehuizen, maar ook steeds meer in particuliere woningen worden deze producten toegepast.


Kijk voor meer informatie op: www.franke.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist