Een gloednieuwe badkamer inrichten

Zo doe je dat!

 

Een ruimte omtoveren tot jouw ideale badkamer is niet heel gemakkelijk. Er zijn zoveel opties voor een badkamer en elke stijl heeft wel wat, er moeten dus keuzes gemaakt worden. Denk aan de kleur van de tegels, welk badkamermeubel er komt en hoe je het allemaal gaat indelen. Lees verder en kom erachter hoe je jouw gloednieuwe badkamer het beste kunt inrichten.

1# Maak een moodboard
Begin met het maken van een moodboard. Maak eerst de keuze of je dit online wil gaan doen of op een groot vel papier. Je kunt hierbij gebruik maken van Pinterest en Instagram. Aan te raden is om je moodboard op papier te maken, zo kun je namelijk ook eventuele kleurstaaltjes die je besteld hebt erop plakken. Een ouderwets knutselmiddagje lekker knippen en plakken. Verzamel je favoriete afbeeldingen en geef ze een plekje op je moodboard. Check continu of bijvoorbeeld jouw favoriete bank wel matcht met je favoriete vloer, voordat je straks een moodboard hebt met allemaal verschillende kleuren die niet bij elkaar passen.

https://nl.pinterest.com/pin/213358101083592765/

https://nl.pinterest.com/pin/213358101083592768/

https://nl.pinterest.com/pin/213358101083592766/

2# Kijk naar je beschikbare ruimte
Nu je moodboard klaar is weet je welke kleuren jouw badkamer krijgt en welke interieurstijl er overheerst. Voordat je definitief besluit welke meubels er in jouw badkamer komen, is het handig om te weten hoeveel ruimte je daadwerkelijk voor die meubels hebt. Meet de ruimte op en ga na wat niet mag ontbreken in jouw badkamer. Ga je bijvoorbeeld nooit in bad of eens in het halfjaar? Overweeg dan om die achterwege te laten! Klinkt logisch, toch?

 

 

https://nl.pinterest.com/pin/213358101083167678/

https://nl.pinterest.com/pin/213358101083592767/

3# Laat je badkamer in 3D ontwerpen
Ga op zoek naar een badkamerspecialist die jouw badkamer in 3D kan ontwerpen. Zo heb je gelijk een duidelijk beeld van hoe je badkamer eruit komt te zien en hoe je hem het beste kunt indelen. Het leuke ervan is dat er meerdere versies gemaakt kunnen worden en je daardoor je badkamer met verschillende inrichtingen kunt zien. Zo’n ontwerp wordt op schaal gemaakt waardoor je er zeker van bent dat alles uiteindelijk zal passen. Probeer alle opties van inrichtingen uit totdat je tevreden bent!

 

https://nl.pinterest.com/pin/670121619529571527/  

4# Waarborg je privacy
Bij een ruimte als de badkamer is het wel fijn dat niet iedereen naar binnen kan gluren en je gerust kunt douchen of badderen. Hier heb je goede raamdecoratie voor nodig. Nu denk je misschien welke raamdecoratie is er nou geschikt voor een ruimte als de badkamer? Geen zorgen, genoeg keuze. Voor de badkamer is het slim om voor vochtbestendige raamdecoratie te gaan. Kies voor plisségordijnen of PVC jaloezieën! Met deze beide raamdecoraties komt er nog wel licht je badkamer binnen en kan er niemand meer direct naar binnen kijken.

https://www.instagram.com/p/BxeSwZLolCj/

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist