Waterontharder

Huishoudelijke apparatuur gaat langer mee

Denkt u erover na om een waterontharder te kopen? Denk dan eens aan ons, Remon Waterontharders. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in waterbehandeling. Bovendien kennen onze ontharders veel voordelen, waarbij de eerste en belangrijkste misschien wel is: geen kalk en kalkaanslag meer. Geen ellenlang gepoets meer op de douchecabine omdat de gele kalkstrepen zo hardnekkig te verwijderen zijn. Door het gebruik van onze waterontharders komen die niet meer voor.

(Vaat)wasmachines functioneren een stuk minder goed bij hard water. Ook zorgt het kalk in het harde water ervoor dat uw huishoudelijke apparaten minder lang meegaan. Dit blijkt uit onderzoek van de Water Quality Research Foundation (WQRF).

Een waterontharder haalt het kalk uit het water. Daarmee verandert het harde water in zacht water. Er gaat een positieve werking uit van zacht water op huishoudelijke apparatuur zoals (vaat)wasmachines. Dat komt omdat er geen verkalking optreedt.

Bij verkalking moeten de apparaten namelijk harder werken om goed te blijven functioneren en daardoor kan het energieverbruik toenemen. Ook de levensduur van uw theekoker of koffiezetapparaat kunt u verlengen door gebruik te maken van zacht water.

Bespaar op schoonmaakmiddelen
Met minder schoonmaakmiddel meer schoon krijgen. Dat is het voordeel van het gebruik van zacht water. We schreven eerder al over het gebruik van minder wasmiddel in uw wasmachine. Dit geldt ook voor het gebruik van schoonmaakmiddelen.

Een van de schoonmaakmiddelen waarop u kunt besparen is het gebruik van zeep. Als u poetst met zeep in hard water, heeft u meer zeep nodig om dat wat u schoonmaakt, schoon te krijgen. Dat komt omdat kalk in hard water een verbinding aangaat met zeep. Hierdoor ontstaat er een soort buffer tegen dit schoonmaakmiddel. Er is dus meer zeep nodig voordat het ook daadwerkelijk begint te werken.

Zacht water is vrij van kalk. Hierdoor worden zeep en andere schoonmaakmiddelen niet tegengewerkt door kalk in het water. Dat betekent concreet dat u minder schoonmaakmiddelen zoals zeep hoeft te gebruiken. Er is immers geen tegenstand meer.
Zacht water voorkomt kalkaanslag. Daardoor blijft er geen kalk meer achter op uw tegels, kranen en douchewand. U bespaart dus ook op uw zeep en schoonmaakmiddelen doordat u niet al bestaande kalkaanslag hoeft te verwijderen. En daarnaast voorkomt het ook nog eens een hoop irritatie en poetswerk.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist