Deze handige hoekkorf van Boston is er in de kleuren chroom en RVS en in een kleine (19,5 cm) en grote variant (24,5 cm). De korf kan worden geschroefd, maar ook met Tigerfix 1 op een gladde en stevige ondergrond geplakt worden. Boren is dus niet meer nodig. Er zijn van de Boston serie diverse badkamer accessoires leverbaar. Onderdeel van de Boston badkamer, dat verder bestaat uit kranen, badmeubelen, douche accessoires en douchecabines, alles in dezelfde stijl. Tiger is verkrijgbaar bij de
bekendere bouwmarkten.BOSTON
Het Boston badkamerconcept is stoer en verfijnd tegelijk door zijn robuuste vormgeving in combinatie met ronde vormen. De tijdloze meubels zijn gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de douchecabines, de grepen en accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst RVS. Alle Boston kranen zijn van messing. Boston wastafels hebben een platte sifon waardoor er in de kast eronder meer ruimte overblijft. Praktisch vondsten zijn het uittrekbare handdoekenrek en de opbergruimte voor sieraden in de lage kolomkast van Boston.

Kijk voor meer informatie op https://www.tiger.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tiger?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist