De wateronthardingsweken van Remon

Een badkamer zonder kalk

Denkt u erover na om een waterontharder te kopen? Denk dan eens aan ons, Remon. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in waterbehandeling. Bovendien kennen onze ontharders veel voordelen, waarbij de eerste en belangrijkste misschien wel is: geen kalk en kalkaanslag meer. Geen ellenlang gepoets meer op de douchecabine omdat de gele kalkstrepen zo hardnekkig te verwijderen zijn. Door het gebruik van onze waterontharders komen die niet meer voor.

Een badkamer zonder kalk

Het gevoel van een schone badkamer zonder kalkaanslag. De douchecabine straalt weer en de tegels glanzen. Onze waterontharders zorgen ervoor dat de kalk uit het water verdwijnt. Hierdoor blijft al uw sanitair kalkvrij. Hoe dat nou kan dat de badkamer zo gevoelig is voor kalk? Dat komt omdat er in de badkamer gebruik wordt gemaakt van warm water. In hard warm water lost koolzuurgas, een chemische stof, minder goed op. Daardoor ontstaat er sneller kalkaanslag. Dat wil niet zeggen dat er bij koud hard water geen kalkaanslag kan ontstaan. Dit duurt alleen langer.

Meer weten over de voordelen van onze ontharders? Houd de komende weken dan wonenwonen.nl in de gaten of lees erover op onze website: www.remon-waterontharders.nl. Mocht u vragen hebben, of goed en betrouwbaar advies kunnen gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via de telefoon, mail, of kom bij ons langs. We staan u graag te woord.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist