Blomus badkameraccessoires

Wellness comfort gekoesterd in steen

Je hoeft niet per se over een enorme ruimte te beschikken om een klassieke badkamersfeer te creëren. Slim gekozen accessoires in combinatie met het juiste textiel geven zelfs de kleinste ruimte een luxe uitstraling.

Historisch gezien is marmer al lang erkend als een tijdloos, luxe materiaal als het gaat om design - denk aan oude Griekse en Romeinse stoombaden en Turkse sauna's. Daarom was marmer ook de eerste keuze van de Duitse Nina Thöming van designstudio Flöz toen ze voor blomus een nieuwe serie moderne badkameraccessoires mocht ontwerpen. Ze koos een elegant marmer in zacht beige met discrete aders voor de vier must-haves in de collectie: een zeepbakje, een houder voor drie tandenborstels, een kleine knop om je handdoek of washandje aan op te hangen en twee verschillende make-up spiegels: een vrijstaand model en een aan de muur bevestigde versie.

De nieuwe serie, Lamura, bevat de meest essentiële accessoires voor een praktische maar ook luxe inrichting en aankleding van de badkamer. Het eenvoudige ontwerp in combinatie met het elegante marmer zorgt voor een stijlvol resultaat. Voeg je favoriete geur en het zachtste textiel toe en je badkamer wordt omgetoverd tot het toevluchtsoord van je dromen - een plek waar je jezelf ongegeneerd kunt verwennen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist