Je zonnescherm weer als nieuw

hoeft niet duur te zijn

Je zonnescherm raakt na een aantal jaar verouderd. Het mechaniek dat het zonnescherm draagt, kan meestal meer dan 20 jaar mee. Maar het zonneschermdoek raakt versleten. Je begint slijtage te zien aan de randen of in de hoekjes. Ook kan het zonnescherm vlekken vertonen die je er niet meer uit krijgt. Of het doek is gaan schimmelen of er groeien algen op. Hoe het ook zij: eigenlijk ben je toe aan een nieuw zonnescherm. Helaas zijn zonneschermen behoorlijk duur. Of toch niet?

Het zonneschermdoek vervangen

Zoals gezegd is het mechaniek meestal nog prima in orde. Het is gemaakt om meer dan 20 jaar mee te gaan. Maar er zijn ook veel zonneschermen waarvan het mechaniek zelfs al 30 of 40 jaar oud is. Zolang het scherm nog goed werkt, kan het prima blijven zitten. Maar wat doe je dan als je het oude zonnescherm eigenlijk te lelijk vindt? Dan kun je het losse zonnescherm doek vervangen. Het zonneschermdoek zit vast aan het mechaniek, maar het kan wel losgemaakt worden. Je kunt dus alleen het doek vervangen, zonder dat je meteen een compleet nieuwe zonwering nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van nieuw zonneschermdoek?

Een nieuw zonneschermdoek heeft veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld eindelijk eens gaan voor een nieuwe kleur of een andere look. Verder ziet het hele zonnescherm er meteen weer als nieuw uit. Maar er is nog een voordeel: het vervangen van het losse doek is veel beter voor het milieu. Door het bestaande systeem te blijven gebruiken, hoeft er geen nieuw systeem gemaakt te worden. Bovendien is een los zonneschermdoek gemakkelijker te transporteren en dat is dus ook beter voor het milieu. Al met al is een los zonneschermdoek echt een win-win situatie als je systeem nog een ronde mee kan.

Nieuw zonneschermdoek: hoe duur is dat?

Je zonneschermdoek vervangen is een stuk minder duur dan een compleet nieuw zonnescherm. Maar hoe duur is het eigenlijk? Dat hangt natuurlijk vooral af van je eigen voorkeuren. De gemiddelde prijs per vierkante meter is €30-€40, maar het kan sterk uiteen lopen. Bovendien kun je ook gebruikmaken van kortingsacties om het goedkoopste zonneschermdoek te vinden. Dat scheelt je al snel 10% of meer op de gewone prijs. Het is dus raadzaam om zonneschermdoeken te vergelijken en zo de beste deal te vinden voor jouw zonneschermen.

Je zonnescherm wordt weer als nieuw met een nieuw zonneschermdoek. Je zonneschermdoek is oud, versleten of niet meer schoon te krijgen. Maar meestal is de constructie nog prima in orde. Door het losse doek te vervangen, kan je zonnescherm weer jaren mee. En zo ziet je huis er meteen weer stukken beter uit!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist