verlichting in je nieuwe keuken

Inspiratie voor prachtige verlichting

Waar we vroeger altijd samenkwamen in de woonkamer beginnen we nu steeds meer naar de keuken te trekken. We zitten er ‘s ochtends voor een kopje koffie, lezen er de krant, bespreken onze dag en zitten er gezellig samen tijdens het koken. Dit maakt niet alleen de indeling maar ook de uitstraling van de keuken ontzettend belangrijk: en de verlichting speelt hier een ongelooflijk grote rol in. Heb je een nieuwe keuken en is het tijd om met de verlichting aan de slag te gaan? Dan geven we je graag wat inspiratie!

1. Verlichting onder de hangkasten
Op het gebied van TL verlichting zijn er tegenwoordig zoveel ontwikkelingen dat je er werkelijk waar alle kanten mee op kunt: en een geweldige sfeer neer kunt zetten. Gebruik mooie TL verlichting onder de hangkasten om het werkoppervlak te verlichten en een sfeervolle setting te creëren. De verlichting onder de hangkasten zorgt ervoor dat je gewoon lekker aan het werk kunt maar dat je niet teveel licht in de keuken brengt; wat het weer onpersoonlijk zou maken. De TL verlichting onder de hangkasten is natuurlijk ook ideaal wanneer je gezellig samen aan de keukentafel zit; het verlicht precies genoeg en nooit teveel.

2. Gebruik LED strips
Een andere makkelijke en snelle manier om meer licht en sfeer in de keuken te brengen is het gebruik van LED strips. Deze handige strips zorgen namelijk voor een gelijkmatige verdeling van het licht en zijn ontzettend compact waardoor je ze bijna onzichtbaar kunt plaatsen. Je kunt de LED strips in of onder de hangkasten plaatsen of zelfs op de randjes van het aanrechtblad. Je kunt ze met een schakelaar direct aan en uitzetten, zorgt voor de nodige verlichting en creëert er ontzettend veel sfeer mee. Je kunt de LED strips ook in verschillende kleuren en variaties verkrijgen waardoor je exact de sfeer neer kunt zetten die je zoekt.

3. Kies voor verlichting die je kunt richten
Het fijnste is om te werken met verlichting welke je alle kanten op kunt richten. Op die manier kun je de keuken uitlichten zoals je wilt; waar het lichtpunt ook vandaan komt. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle spotjes in het plafond die de gehele keuken op de juiste manier verlichten. Wil je extra sfeer neerzetten? Dan kun je een dimmer op deze spotjes aansluiten. Zo kun je afhankelijk van de functie van de keuken van dat moment de juiste sterkte van verlichting bepalen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist