Steelcase bureaulampen

Dash

Werkomgevingspecialist Steelcase breidt zijn dash-lijn, een LED bureaulamp voor individueel gebruik, uit met een miniversie.

Dash die in samenwerking met de toonaangevende architectuur- en design studio Foster + Partners werd ontwikkeld, is het toonbeeld van hoe functionaliteit en design elkaar versterken. Het LED-licht biedt de gebruiker een productieve en energiezuinige lichtoplossing. De combinatie van geavanceerde functionaliteit en het ingetogen design maakt dash tot een hoogwaardige lichtbron die het visuele aspect van een ruimte optimaal tot zijn recht laat komen, zonder te overheersen.

Licht van deze tijd
dash is nu ook verkrijgbaar met een enkelvoudige arm, waardoor de bureaulamp nog beter geschikt is voor compacte werkplekken. dash mini is dan ook een bureaulamp die zonder aan lichtkwaliteit en gebruikersvriendelijkheid in te boeten, uitstekend past in een tijd waarin ruimte steeds schaarser wordt. dash en dash mini zijn tevens beschikbaar in een versie met een geïntegreerde gebruikssensor die garant staat voor maximale energiezuinigheid en een langere levensduur. De infraroodsensor detecteert de miniemste beweging in een straal van 90 centimenter en schakelt het licht automatisch uit als het 15 minuten geen beweging heeft waargenomen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist