QisDesign LED lamp

Infinito

QisDesign presenteert tijdens de Dutch Design Week de Infinito lamp aan het Nederlandse publiek. De lamp symboliseert een vloeiende oneindigheid en heeft ingebouwde sensors waardoor met een eenvoudige handbeweging – zonder dat de lamp aangeraakt wordt – lichtkleur en –intensiteit geregeld kunnen worden. Voor het tweede jaar op rij is QisDesign met een stand te vinden op de Dutch Design Week die van 18 tot 26 oktober plaatsvindt op diverse locaties in Eindhoven.

De Infinito lamp is een LED-lamp met een aluminium coating. Passend bij QisDesign’s merkfilosofie ‘Imagine Another Possibility’ lijkt de Infinito door het design een symbolische oneindigheid te hebben. De grote ‘looping’ verspreidt een warm, wit licht om te kunnen lezen, terwijl de kleine ‘looping’ gemakkelijk aangepast kan worden in een kleur die past bij je stemming. Door ingebouwde sensors reageert de lamp op bewegingen van je hand, waardoor het licht zonder daadwerkelijke fysieke aanraking op elke gewenste manier kan worden aanpast aan een nieuwe situatie, zowel in kleur als in helderheid.

QisDesign is een lifestyle brand gericht op innoverende verlichting. Door de combinatie van innovatieve technologie en verfijnd design streeft QisDesign naar perfectie in de producten die ze ontwikkelen. Door de interactieve functionaliteit van de lampen komen ze letterlijk tot leven.

“Met de innovaties van QisDesign komen we tegemoet aan de wens van de consument. Er is een steeds grotere vraag naar intelligente verlichting, iets dat met de Infinito tot in de puntjes uitgevoerd is”, zegt Roland van Marlen, business development manager van QisDesign. “Het ‘oneindige’ ontwerp met de sensortechnologie zal niet alleen de designliefhebbers die de Dutch Design Week bezoeken aanspreken. Door het slimme gebruik van LED-technologie in combinatie met de verfijnde afwerking van aluminium vormt het design van de Inifito lamp een karaktervolle toevoeging aan iedere modern interieur.”

Tijdens de Dutch Design Week kunnen bezoekers interactief ervaren hoe de producten van QisDesign werken. De Infinito lamp en vele andere producten zoals de Hatha Table, Coral Reef Table, Coral Reef Floor, Compasso Table, Coral Table, Coral Table Reading, Seagull Table, Piano Table, Piano Floor, BE Light Table, Crystal Table, Flamenca en Aurelia Table zijn te zien op de stand van QisDesign tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. De stand is te vinden in hal 3 van het Klokgebouw.Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist