Philips Hue White Ambiance verlcihting

Energieker overdag en ontspannen in de avond

Sinds kort is de Philips Hue White Ambiance verkrijgbaar. Met deze slimme lamp kunt u op natuurlijke wijze wakker worden, maar ook rustiger in slaap vallen waardoor u zich overdag energieker en ’s avonds meer ontspannen voelt. Met behulp van de nieuwe Philips Hue-app op uw smartphone/tablet of van de Philips Hue-dimschakelaar in de starterset heeft u eenvoudig toegang tot verschillende lichtmenu's.Wit licht heeft impact op welzijn
“We weten hoe belangrijk wit licht in huis is; het is vergelijkbaar met natuurlijk daglicht en helpt ons te focussen, alerter te zijn en 's avonds te ontspannen”, aldus Sridhar Kumaraswamy, Business Leader voor Connected Home Systems van Philips Lighting. “Met Philips Hue White Ambiance bieden we een hoogwaardige slimme (connected) lamp die met een vingerbeweging het volledige spectrum wit licht levert, waardoor consumenten thuis optimaal kunnen profiteren van de impact die wit licht op hun welzijn kan hebben.”

Nabootsen zonsopkomst en zonsondergang met de ‘routines’-app
Philips Hue White Ambiance is ontworpen met het oog op uw dagelijkse routines, en komt echt tot leven met de nieuwe ‘Routines’-functie in de nieuwe Philips Hue-app. De ‘Wake up’-routine simuleert het opkomen van de zon: de lamp wordt langzaam steeds feller, zodat u 's ochtends op natuurlijke wijze op tijd wakker wordt. De ‘Go to sleep’-routine bootst dan weer de zonsondergang na: het licht wordt geleidelijk gedimd totdat het uit is, zodat uw lichaam zich op slaap kan instellen. Voor mensen met jonge kinderen die midden in de nacht op moeten staan, is er ‘Nightlight’: een nieuw lichtmenu met een laag lichtniveau dat u zo min mogelijk blootstelt aan blauw licht, zodat uw slaappatroon zo min mogelijk wordt verstoord.Verschillende witlicht-effecten- en sferen creëren
Met Philips Hue White Ambiance kunt u ook opvallende en prachtige witlicht-effecten creëren die impact op uw hele huis hebben. Wanneer u beschikt over een open woonkamer en keuken, kunt u de slimme lampen gebruiken om de ruimtes subtiel van elkaar te scheiden – kies bijvoorbeeld voor helder wit licht in de keuken en voor warm licht in de woonkamer. Pas de sfeer in de hal direct aan door een subtiele verandering van de lichttint: van praktisch licht wanneer u thuiskomt tot uitnodigend licht wanneer er gasten arriveren.

De Philips Hue White Ambiance-starterset
De Philips Hue White Ambiance-starterset biedt nu meer manieren dan ooit om Philips Hue in huis te regelen en bestaat uit twee Philips Hue White Ambiance-lampen (800 lumen bij 4.000 k), een brug die geschikt is voor Apple HomeKit, en een Philips Hue-dimschakelaar. Dat betekent dat u al uw Philips Hue-lampen kunt bedienen via de Philips Hue-app op uw smartphone, tablet of wearable, ook via SIRI-stembediening. Verder kan iedereen – groot en klein – gebruikmaken van de verplaatsbare Philips Hue-dimschakelaar om de lampen aan en uit te zetten, te dimmen of op een van de lichtmenu's of vijf voorkeursinstellingen te programmeren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist