Philips Hue

voegt Bluetooth toe aan slimme lampen

Met de toevoeging van Bluetooth aan Philips Hue, maakt Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, slimme verlichting nog toegankelijker. Of u nu een gezellig etentje geeft of aan het eind van de dag wil relaxen, voortaan kunt u eenvoudig de sfeer in huis verhogen door de nieuwe generatie Philips Hue lampen met Bluetooth in de armatuur te draaien en via een app de verlichting in te stellen en te regelen.

Met de slimme verlichting van Philips Hue met Bluetooth besturing is er geen bedrading of giswerk meer nodig om de juiste verlichting voor uw ruimte te kiezen. U kan de verlichting gebruiken om eenvoudig de juiste sfeer te creëren voor elke gelegenheid of miljoenen kleuren te gebruiken om uw huis nog mooier te maken.

Gebruikers kunnen beginnen met één enkele lamp of meteen meerdere lampen via Bluetooth aansluiten en later naadloos upgraden naar de Philips Hue bridge om van nog meer voordelen te genieten. Met de Philips Hue Bluetooth app kan u eenvoudig de verlichting regelen:

· Gebruik de aan/uit-knop en regel het niveau van de verlichting tot de gewenste stand.
· Kies uit 16 miljoen kleuren of 50.000 wittinten om te toveren met licht
· Gebruik de vooraf ingestelde scènes om de sfeer te bepalen of in te spelen op uw dagelijkse routine.
· Regel uw verlichting met het grootste gemak - omdat meerdere gebruikers dezelfde verlichting kunnen bedienen.

"Mensen onderschatten vaak de kracht die verlichting kan hebben op de look & feel van een ruimte", aldus Jasper Vervoort, Business Leader Home Systems & Luminaires Philips Hue bij Signify. "Dankzij de slimme verlichting van Philips Hue maken we het gemakkelijk om thuis te experimenteren en plezier te beleven met licht. Het enige wat u nodig hebt, is de smartphone die u al bezit. We zijn ervan overtuigd dat u, als u eenmaal begint, wilt blijven ontdekken wat Philips Hue nog meer kan doen.

Ook de nieuwe generatie Philips Hue lampen kan u bedienen met uw stem.
U kan uw Hue verlichting eenvoudig rechtstreeks via Bluetooth aansluiten op Alexa en de Google Assistent als u beschikt over een compatibele slimme luidspreker of scherm van Amazon Echo, Google Home of Google Nest*. Vraag vervolgens Alexa (of uw Google Assistent) om uw slimme Hue lampen aan of uit te schakelen, om het lichtniveau te verlagen of verhogen, of om een bepaalde kleur of tint wit licht te selecteren. *De precieze lijst van ondersteunde apparaten wordt nog aangekondigd.

Nog meer voordelen? Breid uit met de Philips Hue bridge
Instappen in Philips Hue kan vanaf nu eenvoudig met één enkele lamp dankzij de Bluetooth-technologie. U kunt echter altijd een Philips Hue bridge toevoegen om uw systeem uit te breiden met meer verlichting en slimme accessoires in heel uw huis en zo nog meer mogelijkheden ervaren. De Philips Hue bridge biedt toegang tot het volledige Philips Hue ecosysteem, met onder meer de bediening buitenshuis, Philips Hue Entertainment en Friends of Hue en compatibiliteit met apps van derden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist