Occhio Mito Sfera

perfecte badkamersfeer

Al meer dan 100 jaar was de theaterspiegel met lampen aan de rand ongeëvenaard als sterren zichzelf in het juiste licht wilden zien. Mito Sfera gaat verder. Veel verder. Gebarenbediening voor het dimmen en het aanpassen van de kleurtemperatuur maken het gebruik van de spiegel tot een bijzondere ervaring.

Mito Soffitto
Mito soffitto wall verandert muren in levende wezens van licht. En dit is te danken aan de nauwkeurige verwerking die ongeëvenaard is. De iconische ringen nestelen zich perfect tegen het vlakke oppervlak en creëren dynamische diepte door een reeks lichteffecten. Of ze nu individueel of in een groep wordt geïnstalleerd, deze armatuur creëert een bijzondere lichtsfeer die eenvoudigweg ongeëvenaard is.

Door het smalle lichteffect verlicht Mito soffitto de ruimte perfect met geconcentreerd, verblindingsvrij licht. Het Mito soffitto wide-effect produceert een brede lichtkegel die tegenoverliggende muren gelijkmatig verlicht. Mito-optieken worden via een uitgebreid gietproces gemaakt van optische siliconen. Een zorgvuldig ontworpen golfstructuur minimaliseert verblinding en creëert een visueel aantrekkelijke lichtlijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist